Τοπικά

Θ. Διαμαντένιας για τις διακοπές υδροδότησης στην Ν. Αγχίαλο: Η ΔΕΥΑΜΒ αποποιείται των ευθυνών της

????????????????????????????????????

«Η ΔΕΥΑΜΒ αποποιείται των ευθυνών της και ρίχνει τα βάρη στους δημότες» τονίζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεολόγος Διαμαντένιας μετά την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ για διακοπές στην υδροδότηση στη Νέα Αγχίαλο λόγω της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των ιδιωτικών γεωτρήσεων άρδευσης.
Η επερώτηση του κ. Διαμαντένια προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου:
«Κύριε πρόεδρε,
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ ,λόγω της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των ιδιωτικών γεωτρήσεων άρδευσης που βρίσκονται σε όλη την ευρύτερη περιοχή «Μάνες – Μικροθηβών», η στάθμη του υπόγειου υδροφορέα έχει υποχωρήσει δραματικά και για το λόγο αυτό θα προβαίνει σε διακοπές στην υδροδότηση σε όλη την επικράτεια του πρώην Δήμου της Νέας Αγχιάλου.
Η ΔΕΥΑΜΒ αποποιείται των ευθυνών της και ρίχνει τα βάρη στους Δημότες. Μα εφέτος μιλά για ανεξέλεγκτη λειτουργία των ιδιωτικών γεωτρήσεων; Εφέτος που λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στο τέλος Μαΐου και τον Ιούνιο οι αρδεύσεις καθυστέρησαν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά….
Επερωτάται η Δημοτική Αρχή :
α. Σε ποιες ενέργειες προέβη από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της προκειμένου να μη φτάσουμε σε αυτή τη κατάσταση;
β. Σε ποια καινούργια γεώτρηση προχώρησε ; Έστω ποιά μελέτη για καινούργια γεώτρηση έκανε;
γ. Τι ποιότητας νερό παρέχει η γεώτρηση στη θέση <<Καράμπα>> που τέθηκε σε επαναλειτουργία μετά από χρόνια; (Ο Δήμος Νέας Αγχιάλου την είχε σε αχρηστία λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε άλατα.)»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το