Ελλάδα

Οργή προέδρου στη δίκη για τα στημένα: Οι μάρτυρες λένε ανέκδοτα

Την έκρηξη της προέδρου της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων προκάλεσε για άλλη μια φορά η απουσία ουσιωδών μαρτύρων όπως ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και άλλοι, στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο, με κατηγορούμενο τον Ευάγγελο Μαρινάκη και άλλους 27.
«Όλοι οι μάρτυρες λένε ανέκδοτα νομίζω. Με ραντεβού θα δικάσουμε; Ας κάτσουμε καλύτερα σπίτι μας» είπε φανερά εκνευρισμένη η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Στο εδώλιο κάθονται εκτός από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εκπροσωπείται από τον συνήγορο του, πρώην διαιτητές, στελέχη της ΕΠΟ, ποδοσφαιριστές και άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για το αδίκημα της σύστασης συμμορίας καθώς και για αλλοίωση ποδοσφαιρικού αποτελέσματος.

Από τους 28 κατηγορούμενους είναι παρόντες μόνο οι επτά: οι Κουρίδης, Σταθόπουλος, Δούρος, Παπακωνσταντίνου, Μπριάκος, Προύντζος και Ηλ. Σπάθας. Από τους 24 μάρτυρες παρόντες είναι μόνο οι Βασάρας, Θωμαΐδης, Κωνσταντινέας, Καλύβας και Ν. Παναγόπουλος.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το