Τοπικά

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Κατηγιώργη-Σκιάθου

Στην  Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε χθες η νεκροψία-νεκροτομή της σορού που βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη να επιπλέει, στον δίαυλο της θάλασσας μεταξύ Κατηγιώργη και Σκιάθου, κοντά στο Βρωμονέρι του Νοτίου Πηλίου.

Η σορός φέρεται να ανήκει σε  Γάλλο υπήκοο, που έκανε διακοπές στη Σιθωνία Χαλκιδικής και του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τους συγγενείς του στις 27 Αυγούστου.  Μάλιστα για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκαν οι γονείς του από την Γαλλία και αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του άνδρα.

Η εξαφάνιση του Γάλλου, ηλικίας 30-35 χρόνων, είχε δηλωθεί στις 27 Αυγούστου στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και μάλιστα το πτώμα φέρεται να έχει στο χέρι του μαύρο υφασμάτινο βραχιόλι με ενδείξεις από φεστιβάλ, όπου συμμετείχε ο Γάλλος. Σύμφωνα με το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος, η σορός φέρεται να ανήκει σε άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., ενδεδυμένο με μαύρο σορτς, έφερε ένα αθλητικό παπούτσι στο αριστερό πόδι και μαύρο υφασμάτινο βραχιόλι στον δεξιό καρπό. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το