Τοπικά

Οι υποψήφιοι για εσωτερικά μέλη στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ανακοινώθηκαν οι νέοι υποψήφιοι, για τα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ, μετά τις άκαρπες συνεδριάσεις το προηγούμενο διάστημα, οι εκλογές έχουν προκηρυχτεί για τις 3 Μαΐου.
Τα νέα ονόματα τα οποία έχουν ανακοινωθεί κι αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι:
1.- Αναγνωστόπουλος Ιωάννης του Ευσταθίου, καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Ανδρέου Γεωργία του Δημητρίου, καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Βελισσαρίου Ευστάθιος του Σταύρου, καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Γιαννούκας Αθανάσιος του Δημητρίου, καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Γκόβαρης Χρήστος του Σωτηρίου, καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Δαναλάτος Νικόλαος του Γερασίμου, καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Εξαδάκτυλος Αθανάσιος του Κωνσταντίνου, καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Θεοδωράκης Ιωάννης του Χρήστου, καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Μπάγκος Παντελεήμονας του Γεωργίου, καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Μπιλλίνης Χαράλαμπος του Δημητρίου, καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Μυστακίδης Ευριπίδης του Σωτηρίου, καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Παπαδόπουλος Ιωάννης του Ιορδάνη, καθηγητής του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού της Σχολής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Σταμούλης Γεώργιος του Ιωάννη, καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
– Σφουγγάρης Αθανάσιος του Ιωάννη, καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το