Τοπικά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Αλμυρού

Στις 17 Αυγούστου εορτάζεται η απελευθέρωση του Αλμυρού από τον Τουρκικό ζυγό, που έγινε με την προσάρτηση της Θεσσαλίας σύμφωνα με τη συνθήκη του Βερολίνου 1/13 Ιουνίου 1878.

Για το λόγο αυτό, την Τετάρτη 7 Ιουνίου ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού Μαρία Σταυραντώνη και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου  Κωνσταντίνος Γκουντάρας Κωνσταντίνος, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να επιδοθεί στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας επίσημη πρόσκληση του Δήμου Αλμυρού για να τιμήσει με την υψηλή παρουσία του κατά την 17η Αυγούστου 2017, την κορύφωση των επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αλμυρού, ο  Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με πολλή χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Αλμυρού και θα λαμπρύνει με την παρουσία του τον πανηγυρικό εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το