Τοπικά

Μουσική βραδιά στο Σπίτι της Οδηγού για τη λήξη της οδηγικής χρονιάς τ

Το κλείσιμο της φετινής Οδηγικής χρονιάς θα γιορτάσει με ανοικτή για όλους εκδήλωση το Τοπικό Τμήμα Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 στις 8.30 το βράδυ στο Σπίτι της Οδηγού στο Βόλο (Ι.Καρτάλη 26) στην Αυλή, περιλαμβάνει τραγούδια παρέα με την Αννα Μαρία Κάλφα, δροσερή μπύρα και χειροποίητους σπιτικούς μεζέδες.
Σε ένα κλίμα ευχάριστο, φιλικό και Οδηγικό παρέα με τα Αστέρια και όμορφες μελωδίες καλείστε όλοι για μια ευχάριστη βραδιά στηρίζοντας έτσι το Παιδαγωγικό και Εθελοντικό έργο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού της πόλης μας.
Άννα Μαρία Κάλφα
Μετά από μια αξιόλογη μουσική διαδρομή στην Αθήνα, και συνεργασίες με θρυλικά ονόματα όπως η Βίκυ Μοσχολιού και η Γλυκερία, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, κάνοντας τη δική της πολιτιστική αποκέντρωση στη γενέτειρά της. Η χαρισματική Βολιώτισσα ερμηνεύτρια, εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές του Βόλου, με εφόδια το ταλέντο και την ευαισθησία της, και αποσπά το πιο θερμό χειροκρότημα των φίλων της μουσικής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το