Τοπικά

Ο Κουτσοφλίνης διαψεύδει Παπαδούλη

Διαψεύδει και επιτίθεται στον Απόστολο Παπαδούλη ο ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ κ. Κουτσοφλίνης που σε δελτίο Τύπου της παράταξής του που φιλοξένησαν όλα τα ΜΜΕ περιλάμβανε τοποθέτηση του προπονητή σύμφωνα με την οποία η δημοτική αρχή δεν έκανε κανένα έργο στον τομέα του αθλητισμού στο Βόλο και δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ παρά μόνο για το γήπεδο του ΝΠΣ. Ο κ. Κουτσοφλίνης ανεξήγητα αναφέρεται στο δελτίο τύπου του κ. Παπαδούλη μόνο σε ότι αφορά την φιλοξενία του στην ηλεκτρονική έκδοση της Θεσσαλίας όταν οι δηλώσεις του μέσα από το δελτίο τύπου του κ. Παπαδούλη φιλοξενήθηκαν στο σύνολο των μέσων ενημέρωσης.

Η ανάρτηση Κουτσοφλίνη: 

«ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της e-thessalia.gr άρθρο με τίτλο «Ο εθνικός προπονητής Γ. Κουτσοφλίνης στον Α. Παπαδούλη για την δημοτική αρχή Μπέου: «Δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ, ούτε έκανε έργο»» στο οποίο αναφέρετε ότι δήλωσα τα παραπάνω στον Α Παπαδούλη.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Παπαδούλης επισκέφθηκε το Γ Σ Βόλου όπου μέλη της Διοίκησης του εξέθεσαν τα προβλήματα του συλλόγου στην οποία παρεβρέθηκα. Είπα την άποψή μου για την σημασία της διοργάνωσης αγώνων στην πόλη με αναπτυξιακό χαρακτήρα. Η τωρινή Δημοτική αρχή όσον αφορά το άθλημα που υπηρετώ έχει φιλοξενήσει για 4 ημέρες με δικά της έξοδα τις Εθνικές ομάδες σκυταλοδρομιών όλων των κατηγοριών και είναι στην φάση παραγγελίας αθλητικού υλικού αξίας 20.000 ευρώ για τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού.
Να ξέρουν κάποιοι αν ήθελα να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου για θέματα της αρμοδιότητας μου θα το έκανα μόνος μου και δεν θα χρειαζόμουν μεταφορείς των απόψεών μου
Γ ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ»

Ο Μπέος μιλά για κατασκευασμένες δηλώσεις 

Κατασκευασμένες θεωρεί μέσα από το δελτίο Τύπου του Α. Παπαδούλη τις δηλώσεις Κουτσοφλίνη ο Αχιλλέας Μπέος που επίσης επιτέθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Θεσσαλίας επειδή τις φιλοξένησε…!

“Τα συμπεράσματα, λοιπόν, για την ποιότητα και σοβαρότητα κάποιων που διεκδικώντας μια εκλογή δεν διστάζουν να ψεύδονται ασύστολα και να επιχειρούν να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη με κατασκευασμένες ειδήσεις και δηλώσεις, ανήκουν στον καθένα.

Και επειδή δυστυχώς η περίπτωση αυτή δεν είναι η μόνη καλούμε τους πολίτες να μην δίνουν καμία βάση στα δημοσιεύματα αυτά, με τα οποία η γνωστή, πια, διαπλεκόμενη πολιτικο – δημοσιογραφική κλίκα επιχειρεί να τους χειραγωγήσει. Εκείνοι θα αποφασίσουν με όσα βλέπουν και βιώνουν στην καθημερινότητά τους και όχι με την κατασκευή και την αυταπάτη του κάθε μωροφιλόδοξου εξουσιολάγνου, τυχοδιώκτη ή πολιτικού απατεώνα, που θέλει να καταστήσει την δική του άρρωστη ανάγκη έννοια της ίδιας της κοινωνίας”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το