Τοπικά

Ο Δήμος Βόλου για την εκροή λυμάτων στο Αγκίστρι : «Γραφικοί στην Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία»

Η δημοτική αρχή Βόλου επιτίθεται στην περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας που ανέδειξε το πρόβλημα εκροής λύματος στο Αγκίστρι. Στην ανακοίνωσή της αναφέρεται:
Έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια, που κάποιος θα μπορούσε να ασχοληθεί στα σοβαρά μαζί τους, τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας που για λίγη δημοσιότητα διολισθαίνουν σε αστήρικτες και ανόητες καταγγελίες.
Δεν τους αρκεί ούτε η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου ότι ουδεμία ρύπανση διαπιστώθηκε, ούτε η διαβεβαίωση της ΔΕΥΑΜΒ ότι το λύμα, που αναφέρονται στο Αγκίστρι, είναι επεξεργασμένο και καμία επιβάρυνση του περιβάλλοντος προκαλεί, παραθέτοντας μάλιστα και τα αποτελέσματα αναλύσεων, και συνεχίζουν να προκαλούν τη νοημοσύνη όλων μας.
Ας ομιλούν μόνοι τους λοιπόν. Έχουν άλλωστε ενδιαφέροντα θέματα να επιλύσουν, όπως π.χ η “αριστεροσύνη” εξέχοντος μέλους τους, που για την αναγνώρισή της προσέφυγε χθες κιόλας, κατά στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη, χαρίζοντας, είναι η αλήθεια, ευχάριστες στιγμές στο λιγοστό, δυστυχώς, ακροατήριο.
Αν ποτέ αποφασίσουν να σοβαρευτούν εδώ είμαστε να τους λύσουμε απορίες που τυχόν έχουν. Μέχρι τότε ας μας επιτρέψουν να ασχολούμαστε με τα σοβαρά θέματα της πόλης και όχι με τις γραφικές “καταγγελίες” τους.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το