Τοπικά

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στη Σκιάθο

Στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου βρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μαζί με τον συνυποψήφιο του κ. Χαράλαμπο Αραμπατζή. Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Σκιάθου και επιχειρήσεις του νησιού και να συνομιλήσει με επαγγελματίες, πολίτες και εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων.
Στο ΚΥ Σκιάθου ο υποψήφιος βουλευτής διαπίστωσε για ακόμη μία φορά τη δύσκολη πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι δημόσιες δομές υγείας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος κατά τη συνάντηση με τον Διευθυντή του ΚΥ κ. Γιάννη Ριζοδήμο και το υγειονομικό προσωπικό τόνισε ότι την τελευταία τετραετία έχει προχωρήσει σε 138 Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις για την ανάγκη ενίσχυσης των δημοσίων δομών υγείας της Μαγνησίας. Η κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε δυστυχώς να κωφεύει μπροστά στις επείγουσες υγειονομικές ανάγκες.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος επεσήμανε τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για εφαρμογή του Υγειονομικού Ισοδύναμου για τα νησιά της χώρας. Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περιλαμβάνει την κατά προτεραιότητα ανάπτυξη ισχυρών δημόσιων δομών και υπηρεσιών υγείας στα νησιά με αναβάθμιση του μισθολογίου του υγειονομικού προσωπικού, μόνιμες προσλήψεις, πρόσθετα κίνητρα στελέχωσης και παραμονής των ανθρώπων του ΕΣΥ σε αυτές τις περιοχές, αλλά και εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα με απευθείας αποζημίωση των πολιτών όταν ο δημόσιος τομέας δεν μπορεί να καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες.
Το μεράκι και την αφοσίωση των επαγγελματιών του νησιού που ετοιμάζονται ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν αναγνώρισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την επίσκεψη του σε τοπικές επιχειρήσεις. Οι εκπρόσωποι του κλάδου επεσήμαναν ότι δεν στηρίχθηκαν όπως θα έπρεπε από την κυβέρνηση της ΝΔ ούτε κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά ούτε και στην ακόλουθη ενεργειακή κρίση και την έκρηξη της ακρίβειας.
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος επεσήμανε ότι: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την εμβληματική παρέμβαση της για το Μεταφορικό Ισοδύναμο έδωσε ώθηση στην αναπτυξιακή δυναμική των νησιών μας και διευκόλυνε έμπρακτα τις μεταφορές αγαθών και τις μετακινήσεις των πολιτών. Την τελευταία τετραετία, παρά το ότι οι νησιωτικές περιοχές έχουν αυξημένα μεταφορικά κόστη και ιδιαίτερες ανάγκες παρέμειναν παντελώς αόρατες από την κυβέρνηση της ΝΔ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το