Τοπικά

Νεκρός σε διαμέρισμα εγκαταλειμμένος σκύλος στη Λάρισα – Τον άφησε κλεισμένο και έφυγε

Στη Λάρισα καλείται να επιστρέψει εσπευσμέ­να ένας 19χρονος φοιτητής, μετά και τη δια­πίστωση όχι ο σκύλος του είναι νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του.
Μετά από διαμαρτυρίες γειτόνων για δυσο­σμία που προέρχεται από το διαμέρισμα του 19χρονου, ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτη του σπιτιού για να διαπιστωθεί, δυστυχώς, πως το λευκό σκυλί του φοιτητή βρίσκεται νεκρό μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 19χρονos ζει στη Λάρισα λόγω σπουδών αλλά αυ­τές τις ημέρες πήγε στη γενέτειρά του, στη νη­σιωτική Ελλάδα. Κάτω από συνθήκες που ερευ­νά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας – μετά την ανα­φορά, χθες το πρωί, της υπόθεσης στην ΕΛ.ΑΣ. από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος – ο 19χρονος έφυγε για τη γενέτειρά του αφήνοντας μόνο του το σκυλί στο διαμέρισμά του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 19χρονος άφησε τροφή και νε­ρό στον σκύλο που κατά την ίδια εκδοχή πέθανε καθότι ήταν άρρωστο και όχι λόγω ασιτίας.

Διάσταση που θα ερευνηθεί στο πλαίσιο δικο­γραφίας που σχημάτισε το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας σε βάρος του 19χρονου, με αφορμή και τη νομοθεσία περί προστασίας των ζώων συντροφιάς τήρησης των κανόνων ευζωίας κ.λπ. Με αφορμή και τη δυσάρεστη εξέλιξη, ο φοιτητής κλήθηκε χθες να επιστρέφει στη Λάρισα κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει άμεσα με αφορμή τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών γραμμών, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκαν επίσης οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να βρεθεί τρόπος έτσι ώστε να απομακρυνθεί άμεσα το νε­κρό σκυλί από το διαμέρισμα.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το