Ελλάδα

Νέες τρομερές αποκαλύψεις για τον δολοφόνο του Περιστερίου

Ο 45χρονος δολοφόνος των δύο γυναικών, ήταν χρήστης κοκαΐνης και κανείς υπεύθυνος στον ξενώνα του ψυχιατρικού νοσοκομείου δεν το είχε διαγνώσει.

Και στο πρώτο έγκλημά του το 2011 είχε ομολογήσει πως είχε σκοτώσει την 28χρονη κοπέλα μετά από χρήση, ωστόσο κανείς όπως φαίνεται δεν τον επανεξέταζε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο δράστης είχε κάνει χρήση του συγκεκριμένου ναρκωτικού πριν σφαγιάσει την 51χρονη σύντροφό του, όπως αποκαλύφθηκε από τις εργαστηριακές εξετάσεις δείγματος ούρων που είχαν λάβει οι αστυνομικοί.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Γιώργος Ζ. είχε πει στους αστυνομικούς: «Όταν έφυγα από τον ξενώνα, το μεσημέρι της Τετάρτης, είχα 20 ευρώ και πήγα και αγόρασα μια δόση κοκαΐνης. Μετά κατευθύνθηκα στο σπίτι μου στο Περιστέρι. Τσακώθηκα με τη φίλη μου και την σκότωσα. Έτσι είχε γίνει και την πρώτη φορά…».

Είναι απορίας άξιο, πως ένας άνθρωπος με τέτοιο δολοφονικό ιστορικό βρισκόταν σε καθεστώς «ανοικτής» νοσηλείας, και μάλιστα κανείς από τους θεράποντες ιατρούς και προσωπικό να μην διαπιστώσει πως ο 45χρονος συνέχιζε τη χρήση κοκαΐνης.

Ο δράστης είχε γνωριστεί με το τελευταίο θύμα του, πριν τρία χρόνια, καθώς εκείνη δούλευε ως καθαρίστρια στον ξενώνα, ενώ αργότερα της παραχώρησε το σπίτι του στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι, προκειμένου να διαμένει εκεί.

Στις 25 Ιουλίου 2011 όταν έσφαξε την 28χρονη τότε σύντροφό του στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου, είχε αποδώσει την δολοφονία στην… κακιά στιγμή και σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας, ενώ είχε ισχυριστεί ότι διέφυγε για να αυτοκτονήσει ή να… εξομολογηθεί.

Χώρος του εγκλήματος ήταν το εξοχικό του δράστη, ο οποίος μετά την δολοφονία είχε εξαφανιστεί. Αργότερα εντοπίστηκε, συνελήφθη και προφυλακίστηκε. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει τότε, ότι ζήλευε την κοπέλα του, ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και οδηγήθηκε στο έγκλημα από μια… κακή συγκυρία!

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το