Κόσμος

Νέα Υόρκη: «Καλά ξεκουμπίδια 2020» – Οι πολίτες αποχαιρετούν τη χρονιά και όλα τα άσχημα που έφερε

Το 2020 είναι μια χρονιά που όλοι θέλουμε να φύγει κι αυτό γιατί μαζί της έφερε και πολλά δυσάρεστα γεγονότα, το βασικότερο εκ των οποίων ήταν ο κορωνοϊός, ο οποίος προκάλεσε παγκόσμιο lockdown με οδυνηρές συνέπειες. «Καλά ξεκουμπίδια 2020» είπαν και οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης στη χρονιά που φεύγει κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην Times Square.

Oι περαστικοί χτύπησαν με δύναμη την πινιάτα που συμβόλιζε τη χρονιά, ενώ μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο καταστροφέα εγγράφων, πέταξαν σημειώματα με σκέψεις που θέλουν να ξεφορτωθούν. «Στο δικό μας χαρτί γράψαμε για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, που θέλουμε να σταματήσει, γιατί τα παιδιά πρέπει πλέον να γυρίσουν στα σχολεία τους. Η άλλη λέξη που ρίξαμε στον καταστροφέα ήταν ο κορωνοϊός, γιατί έφερε δυστυχία», είπε μια μητέρα συνοδευόμενη από το μικρό γιο της.

Σε κάθε σημείωμα υπήρχε φυσικά η λέξη, κορωνοϊός. Το γεγονός διοργάνωση η ένωση «Times Square Alliance» που από το 1992 πραγματοποιεί δράσεις για την πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το