Αθλητισμός

Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. του Ρήγα

Παρουσία πολλών μελών και φίλων του Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου η ετήσια γενική συνέλευση του ιστορικού συλλόγου, ενώ ακολούθησε η εκλογική διαδικασία από την οποία αναδείχθηκε το νέο διοικητικό σχήμα. Αυτό αποτελείται από 15 μέλη που θα συγκροτηθούν σε σώμα αύριο Δευτέρα. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Γιάννη Μπαλαμώτη να παραμένει στην προεδρία.

Εκείνο που τονίστηκε από όλους στη Γ.Σ. ήταν πως η δύναμη του Ρήγα Φεραίου αντλείται από τον ίδιο του τον κόσμο. Εξάλλου, αυτό φάνηκε με την μαζική προσέλευση των μελών και φίλων της ομάδας που κατέκλυσαν την αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου.
Αρχικά εκλέχθηκε ως πρόεδρος της συνέλευσης ο έμπειρος παράγοντας Γιάννης Γάρος, ενώ στη συνέχεια ψηφίστηκαν ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης. Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες και εκλέχθηκε το νέο συμβούλιο που απαρτίζεται από 15 μέλη, όπως ορίζει και το καταστατικό.
Αρκετοί μετείχαν και στο περσινό Δ.Σ., ενώ έξι είναι νέα πρόσωπα με διάθεση για προσφορά στην ομάδα του τόπου τους. Αναλυτικά, οι εκλεγέντες: Ιωάννης Μπαλαμώτης, Κωνσταντίνος Γιάτσιος, Χρήστος Τρίγκας, Σπυρίδων Πάσχος, Αθανάσιος Σπαθής, Αθανάσιος Χατζηθεοδώρου, Ιωάννης Μαυροκέφαλος, Δήμητρα Ντόντου, Απόστολος Βασιλόπουλος, Ιωάννης Σιουμουρέκης, Μαρία Καλαμπούκα, Δημήτριος Χολέβας, Βασίλειος Τσουμπέκος, Αντώνης Ντόβας, Θεόδωρος Τσιμπουκλής. Οι παραπάνω θα συσταθούν σε σώμα αύριο Δευτέρα, με τον κ. Μπαλαμώτη να θεωρείται ο επικρατέστερος για να παραμείνει στην προεδρία.

Άπαντες εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η επόμενη σεζόν θα αποτελέσει σύντομη παρένθεση στην πορεία του Ρήγα Φεραίου και ότι άμεσα η ομάδα του Βελεστίνου θα επιστρέψει σε Εθνική κατηγορία, όπως αρμόζει στην ιστορία της. Είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν σκληρά για τον σκοπό αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια ο Ρήγας εκλέγει διοίκηση από την πρώτη του συνέλευση.
Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει γνωστή η τεχνική ηγεσία για τη σεζόν 2018-19, χωρίς να αναμένεται κάποια έκπληξη, ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα ανακοινωθούν και οι πρώτες ανανεώσεις με παίκτες. Εξάλλου, στον Ρήγα επιθυμούν να διατηρήσουν τον βασικό κορμό της Γ’ Εθνικής και με μερικές προσθήκες να «χτιστεί» μία ομάδα που θα αποδειχθεί περαστική από την Α’ ΕΠΣΘ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το