Ελλάδα

Νέα ένταση για τους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών -Πήραν… σηκωτή συμβολαιογράφο

Τεταμένο είναι από νωρίς σήμερα το κλίμα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας μετά την αλλαγή στάσης των συμβολαιογράφων, οι οποίοι αποφάσισαν να μετέχουν σε πλειστηριασμούς με εγγεγραμμένη υποθήκη άνω των 400.000 ευρώ.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από την ώρα που άνοιξαν οι αίθουσες στις οποίες θα γίνονταν ορισμένοι από τους 30 πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένοι, αλλά και στους χώρους εκτός των αιθουσών.

Αρχικά, τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» εντόπισαν μια συμβολαιογράφο που βρίσκονταν κοντά στο κυλικείο του Μεγάρου και κινήθηκαν εναντίον της, καθώς όπως καταγγέλλουν προσπάθησε να κάνει πλειστηριασμό σε ένα τραπεζάκι εκτός αίθουσας.

Τα μέλη του κινήματος της επιτέθηκαν φραστικά και της ζήτησαν να αποχωρήσει, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Έτσι στη συνέχεια οι πολίτες και τα μέλη των κινημάτων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς την κατέβασαν από το τραπέζι στο οποίο καθόταν και την κλείδωσαν στο… κυλικείο του Μεγάρου.

Στη συνέχεια, η ίδια συμβολαιογράφος πλησίασε και πάλι τη δικαστική αίθουσα, ωστόσο όταν έγινε αντιληπτή ακολούθησε δεύτερος γύρος επεισοδίων, με τους πολίτες να την οδηγούν εκτός του δικαστικού μεγάρου.

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το