Τοπικά

Ένταση για πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Βόλου – Προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, αλλά ματαιώθηκε λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος

Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο Βόλου κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού βιομηχανικού ακινήτου που βρίσκεται στο Διμήνι. Στο πλευρό του ιδιοκτήτη βρέθηκαν περίπου 50 Βολιώτες που προσπάθησαν να αποτρέψουν τη διαδικασία, ενώ εμπόδισαν τους αστυνομικούς να μπουν στην αίθουσα που γινόταν ο πλειστηριασμός.

Τελικά η διαδικασία ματαιώθηκε επειδή δεν εμφανίστηκε πλειοδότης. Σημειώνεται ότι το επαγγελματικό ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό για δεύτερη φορά. Πρόκειται για επιχείρηση με ηλεκτρολογικό υλικό που αποτελείται από υπόγειο και δύο ορόφους, εμβαδού περίπου 1300 τ.μ., με επίσπευση της Τράπεζας Πειραιώς για οφειλές 1 εκ. €. Η αξία του ακινήτου έχει προσδιοριστεί σε 1.5 εκ. € και η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού ήταν 1 εκ. €.

Τα μέλη της Κίνησης πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις αποδοκίμασαν την παρουσία της συμβολαιογράφου και άλλων συντελεστών της διαδικασίας, με φράσεις όπως: «Δεν ντρέπεστε, αύριο θα έχουν σειρά οι ιδιοκτησίες των παιδιών και των συγγενών σας». Τέλος, φώναξαν συνθήματα, όπως “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το