Τοπικά

Νέα δήλωση Ταμήλου μετά τη διαγραφή του: Εμείς οι Τρικαλινοί δεν ευθυνόμαστε για τις διαδικασίες απονομής της Δικαιοσύνης

Ντόμινο εξελίξεων προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ και μέχρι πρότινος ενεργού στελέχους του κόμματος στα Τρίκαλα Μιχάλη Ταμήλου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό που έφτασαν στη διαγραφή του από το κόμμα.

Μετά τον «σάλο» που προκάλεσε εξισώνοντας τους τραγικούς θανάτους των 57 συνανθρώπων μας στα Τέμπη, μεταξύ αυτών και των τριών κοριτσιών της οικογένειας Πλακιά από το Καστράκι, προχώρησε σε τοποθέτηση επί του θέματος χωρίς να αναφερθεί ωστόσο στην απόφαση διαγραφής από το κόμμα της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός «Ράδιο Ζυγός», ο κ. Ταμήλος ανέφερε: «Εμείς οι Τρικαλινοί πολίτες δεν ευθυνόμαστε για τις διαδικασίες απονομής της Δικαιοσύνης και για τις ενέργειες της Κυβέρνησης στο δυστύχημα των Τεμπών. Παρά τα προβλήματα που συνέβησαν στα Τρίκαλα το 2023, όλοι οι πολίτες των Τρικάλων στήριξαν την οικογένεια Πλακιά και όλες τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών. Η στήριξη συνεχίζεται έως την τελική δικαίωση και δεν πρέπει να χαθεί για κανένα λόγο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το