Πολιτισμός

Νέα Αγχίαλος: Πλήθος κόσμου στη γιορτή λήξης των τμημάτων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 στην κεντρική πλατεία της Ν. Αγχιάλου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, η παράσταση λήξης των τμημάτων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου.
Ο τίτλος του έργου ήταν: «Κλακέτα και… πάμε»!


Αυτό ήταν και το σύνθημα για να ξεκινήσει ένα μουσικοχορευτικό «ταξίδι «στην χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου.
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την… Αλίκη, την Τζένη, τον Λάμπρο, τη Ρένα, τον Θανάση και άλλους πολλούς, σε μία παράσταση όπου συμμετείχαν όλοι, «ηθοποιοί» και κοινό.
Αστείοι διάλογοι, αξέχαστες ατάκες, τραγούδια που αντέξανε στον χρόνο και τα σιγοψιθυρίζουμε μέχρι σήμερα.
Τα παιδιά ερμήνευσαν με ξεχωριστό τρόπο τους ρόλους τους και χάρισαν μία αξέχαστη εμπειρία στους παρευρισκομένους.
Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε στην παραλιακή ταβέρνα «Αλέξανδρος», όπου με αμείωτη διάθεση για χορό και τραγούδι, οι χορευτές, οι χορωδοί, τα μέλη, οι φίλοι του συλλόγου, χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Εκτός από τους φίλους και τα μέλη του Φιλοπρόοδου την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Η πρώην αντιδήμαρχος Βόλου και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Βάσω Πυργάνη – Παρασκευοπούλου,η  πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Αγχιάλου Χριστίνα Καρανικόλα, η έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. Γερακίνα Μηνούδη, οι κυρίες, Ζαχαρού Γεωργία και Ντίνα Καραμήτσιου από τον Σύλλογο Οξυωτών Νέας Αγχιάλου., ο πρόεδρος του παραγωγικού συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» Γιάννης Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. Γιάννης Λουλούδης, ο γραμματέας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέου Μοναστηρίου κ. Νταντούδης Βασίλης.


Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Συλλόγου ευχαριστεί και συγχαίρει τη μαέστρο της παιδικής και γυναικείας χορωδίας Χαρά Σταυράκη -Αναγνώστου, τη χοροδιδάσκαλο του νηπιακού τμήματος Θάλεια Μπούτλα, τον χοροδιδάσκαλο του παιδικού – εφηβικού και των τμημάτων ενηλίκων Θανάση Μπέα.
Ευχαριστεί για τη σκηνική παρουσία τους τις κυρίες: Αθηνά Βήτα, Αθηνά Γκούβερη, Γαβριέλα Φλαμουρίδη και Βάγια Μαλαματλή για την προσφορά του έργου της.
Τους κυρίους: Στέλιο Μουτζούρη, Άγγελο Χατζηχριστοδούλου. Τις κυρίες της Γυναικείας Χορωδίας του Φιλοπρόοδου και την Αλεξάνδρα Πλατανιά που τους καθήλωσε με τη φωνή της.
Ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύονται τον Σύλλογο και όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως τους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές που τους έκαναν όλους υπερήφανους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το