Ελλάδα

ΝΔ για μεταναστευτικό: Τώρα θυμήθηκε ο κ. Τσίπρας να ασχοληθεί με το πρόβλημα

neadimokratiametanasteutiko (1)

«Ο κ. Τσίπρας όσες συσκέψεις και να κάνει για το μεταναστευτικό δεν πείθει κανέναν πια», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης με αφορμή της δηλώσεις του πρωθυπουργού για το μεταναστευτικό.

«Αφού γκρέμισε ό,τι καλό είχε γίνει από την προηγούμενη κυβέρνηση, αφού διαφήμισε για έξι μήνες τόσο με την πολιτική του, όσο και με το νόμο για την ιθαγένεια, ότι η Ελλάδα είναι χώρα με αφύλακτα σύνορα, τώρα, μετά από μισό χρόνο, θυμήθηκε να ασχοληθεί με το πρόβλημα, που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μπερδεύει τους παράτυπους μετανάστες με τους πρόσφυγες», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Ομολογεί πως δεν έχει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μιλά για τη συγκρότηση Διαχειριστικής Αρχής που η προηγούμενη κυβέρνηση νομοθέτησε, ενώ για έξι μήνες την αγνόησε παντελώς»

Στη δήλωσή του ο κ. Καραγκούνης τόνισε, ακόμη: «Προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στους Ευρωπαίους, αλλά δεν λέει γιατί δεν αξιοποίησε έως τώρα τους κοινοτικούς πόρους.

Ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια επαναπροωθούνταν στις πατρίδες τους τόσοι παράτυποι μετανάστες όσοι εισέρχονταν στην Ελλάδα, δεν λέει στον ελληνικό λαό πόσοι επαναπροωθήθηκαν τον τελευταίο καιρό»

«Ας πει συγκεκριμένα πόσοι εισήλθαν κατά τους τελευταίους έξι μήνες και πόσοι εξήλθαν από την Ελλάδα.

Η ανεπάρκεια της κυβέρνησής του και σε αυτό το ζήτημα είναι εκκωφαντική…», κατέληξε.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το