Τοπικά

«Να διαγραφούν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους αθλητές του Συλλόγου Δρομέων»

Η Τοπική Οργάνωση Βόλου του ΚΚΕ τονίζει πως αποτελεί πρόκληση η επιβολή προστίμων σε αθλητές του Συλλόγου Δρομέων για την Υγεία Μαγνησίας (ΣΔΥΜ), που, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, συμμετείχαν σεατομική άθληση, βαδίζοντας σε μονοπάτια – διαδρομές του Πηλίου. Τα μέλη αυτού του συλλόγου, εξάλλου, όπως είναι γνωστό, έχουν αναπτύξει πλήθος πρωτοβουλιών για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας.
Η συγκεκριμένη στοχοποίηση των αθλητών – ερασιτεχνών δρομέων έχει να κάνει με την ενίσχυση του κυβερνητικού ιδεολογήματος της «ατομικής ευθύνης», τονίζει το ΚΚΕ.
«Απαιτούμε τη στήριξη του αθλητικού κόσμου και ιδιαίτερα των ερασιτεχνικών σωματείων με ουσιαστικά μέτρα για να σταθούν στα πόδια τους, με την αναγκαία οικονομική και υγειονομική βοήθεια. Είναι, επίσης, απαράδεκτο χιλιάδες οικογένειες εργαζομένων στον αθλητισμό να είναι για μήνες χωρίς εισόδημα. Πρέπει άμεσα να στηριχθούν οι παίκτες, οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές τους, όσον αφορά το εισόδημα και την ασφάλισή τους και η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στο άνοιγμα της αθλητικής δραστηριότητας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων και με όλα τα μέτρα προστασίας»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το