Τοπικά

Ν. Πασχάλης: Τραγική ολιγωρία και αδιαφορία του δήμου Σκιάθου για την υγεία των πολιτών μας

Για ολιγωρία του Δήμου Σκιάθου σχετικά με την υγεία των πολιτών κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Νικόλαος Πασχάλης σε ανακοίνωσή του τονίζοντας την αναγκαιότητα να υπάρχει σωστός προγραμματισμός από τη δημοτική αρχή. Ειδικότερα, όπως αναφέρει:

“Η χθεσινή μας ανακοίνωση σχετικά με τις κενές θέσεις στο Κέντρο Υγείας, ανάγκασε σε κινητοποίηση τον δήμαρχο και την άμεση απόφαση του ΕΚΑΒ για την έγκριση των θέσεων στο Κ.Υ. αναδεικνύοντας το κενό και την προχειρότητα με την οποία ενεργεί ο κ. Τζούμας για τις σημαντικές ανάγκες του τόπου μας.

Μια υπεύθυνη δημοτική αρχή, οφείλει σωστό προγραμματισμό και έγκαιρη δράση.

Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια διοίκηση που τρέχει πίσω από τα γεγονότα και σε μια διοίκηση ευθύνης, σχεδιασμού, άμεσης παρέμβασης, έναν τρόπο διοίκησης όπως πιστά υπηρετεί η δική μας υποψηφιότητα ως δημοτική αρχή.

Η ανάδειξη του θέματος εκ μέρους μας, εξέθεσε την τραγική ολιγωρία και αδιαφορία του δήμου για την υγεία των πολιτών μας, για ένα θέμα που θα μπορούσε να είχε λυθεί προ πολλού.
Έχουμε όλοι υποχρέωση να μην ζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις της σημερινής διοίκησης και να αποτρέψουμε τα χειρότερα.

Εντύπωση προκαλεί ακόμη το γεγονός της κινητοποίησης του Δήμου και του ΕΚΑΒ βγάζοντας μάλιστα την σχετική απόφαση στις 4/7/23… την ημέρα δηλαδή της ανάδειξης του θέματος, αλλά με ημερομηνία σημερινή 5/7/23!!!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το