Πολιτισμός

Μουσική βραδιά στην Κριθαριά με τους Obrax Band

Μια μουσική βραδιά διοργάνωσε το Σάββατο 17 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός, Αθλητικός και Αλιευτικός Σύλλογος Οικισμών Κριθαριάς και Πλακών Βόλου «Ο Νέος Απόστολος» στην παραλία της Κριθαριάς σε συνδιοργάνωση με την επιχείρηση εστίασης των Βάιου Ντούφα-Χαρούλας Νταλαμπύρα.
Οι υπέροχοι Obrax Band, το ροκ συγκρότημα που είχε ξαναεπισκεφτεί την περιοχή το 2019, με πλούσιο και απολαυστικό ρεπερτόριο, γύρισαν τους παρευρισκόμενους αρκετές δεκαετίες πίσω.
«Είναι πολύ σημαντικό πως μετά από τόσο καιρό καταφέρνουμε, έστω και με αυτόν τον τρόπο, να ανοίγουμε τις πολιτιστικές μας, αλλά και αθλητικές μας δραστηριότητες κρατώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Το «παρών» έδωσε αρκετός κόσμος από την περιοχή και τους δίπλα οικισμούς, καθώς και πολλοί άλλοι τουρίστες που έτυχε να είναι εκεί, καθούμενοι στις καρέκλες του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος πριν ξεκινήσει την εκδήλωση βράβευσε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και συνεχίζουν να προσφέρουν στον Σύλλογο: Τον αντιδήμαρχο Περ/κών Ενοτήτων Αργύρη Κοπάνα, τον προϊστάμενο του τοπικού διαμερίσματος Ν. Αγχιάλου Γιάννη Σταματίου, τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και μέλος Νικόλαο Τζίνη, τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και μέλος Σωτήρη Γκανάτσιο, τη νομική σύμβουλο του Συλλόγου και μέλος Μαρίνα Μωραΐτου, τη λογίστρια του Συλλόγου και μέλος Αθηνά Ντάφου, τον πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και μέλος Μαρία Κούτσικου, τον διοργανωτή όλων των εκδηλώσεων του Συλλόγου Δημήτρη Λεύκελη, τον βοηθό του Συλλόγου και γενικών καθηκόντων των οικισμών, καθώς και μέλος Αλέξη-Ηλία Τζιοβάρα και τον Ματθαίο Σγουρίδη που με τον τρόπο του καταφέρνει να παρέχει τις υπηρεσίες του, καθώς βοηθάει τον Σύλλογο και όλο το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Σπύρος Μάμαλης ευχαρίστησε όλες και όλους που παραβρέθηκαν, τονίζοντας πως «όλο το Δ.Σ. (πρόεδρος Σπύρος Μάμαλης, αντιπρόεδρος Αποστόλης Τσελεπής, γεν. γραμματέας Αικατερίνη Καραβάρα, ταμίας Κων/νος Μάμαλης, μέλος Ευαγγελία Γκανάτσιου), παλεύει για το καλύτερο για την περιοχή μας και πως η Κριθαριά και οι Πλάκες αλλάζουν σελίδα», ευχαριστώντας τους χορηγούς, καθώς και την μπάντα με το όνομα Obrax Band.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το