Παραπολιτικά

Μόνοι στις εκλογές του Βόλου μαζί στην ήττα

Ο Α. Παπαδούλης επισκέφθηκε προχθές το βράδυ το εκλογικό κέντρο του Ιάσονα Αποστολάκη και αγκαλιάστηκαν , ενώ υποψήφιοι και υποψήφιες της παράταξης Μαζί για τον Βόλο βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο της Νάνσυς Καπούλα. Εάν αυτό το κλίμα μεταφραζόταν σε συνεργασία οχτώ μήνες πριν τις εκλογές και αποφάσιζαν μεταξύ τους ανοιχτά, καθαρά και προγραμματικά την σύμπραξή τους οι τρείς πρωταγωνιστές, δεν θα μετρούσαν σήμερα τις πολιτικές πληγές τους.

Τα κόμματα πήραν τα ηνία και διέλυσαν τις συμπράξεις για τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές στον Βόλο, με τα ίδια τα πρόσωπα που ήθελαν να ηγηθούν, να εκλιπαρούν και να πετυχαίνουν τις στηρίξεις, που τις θεωρούσαν «άγιο δισκοπότηρο»… το οποίο ωστόσο μεταμορφώθηκε σε άδειο τενεκέ. Εγωισμοί, αλαζονείες, βερμπαλισμοί, βεβαιότητες στο πιο αβέβαιο περιβάλλον και άγνοια κινδύνου… τους οδήγησαν, πολλούς μήνες πριν τις εκλογές στο κενό, από την ώρα που επέλεξαν να δώσει ο καθένας «μοναχικό» αγώνα. Μάταιο επίσης είναι να καταγράψει κανείς τα πολλά και αλλεπάλληλα λάθη και ερασιτεχνισμούς μέσα στην καρδιά της επίσημης προεκλογικής περιόδου. Δικαιολογημένα ωστόσο. Κανένας από τους τρεις δεν ήταν επαγγελματίας της πολιτικής.

Τα κόμματα με τη σειρά τους, οδεύουν σε εθνικές εκλογές και θα αποφύγουν με κάθε τρόπο να συζητήσουν τις εγκληματικές ευθύνες τους αλλά και των στελεχών τους εις βάρος των επιλογών στον Δήμο Βόλου. Δεν θα στήσουν επίσημα και σε απ’ ευθείας μετάδοση «εμφύλιο» μέσα στην προεκλογική περίοδο. Οι κατακρεουργημένοι θα μείνουν μόνοι, χωρίς να λάβουν ή να ζητήσουν ποτέ εξηγήσεις. Για την ακρίβεια έμειναν ήδη… μιας και η ατζέντα άλλαξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το