Παραπολιτικά

Η ιστορία στον Βόλο έχει γραφτεί

Μόνο με τα μέλη των συνδυασμών τους μιλούν τα τελευταία 24ωρα η Νάνσυ Καπούλα, ο Ιάσονας Αποστολάκης και ο Α. Παπαδούλης. Αυτοί άλλωστε είναι οι «δικοί τους» άνθρωποι. Αναλύσεις επί αναλύσεων για τα αποτελέσματα, καταγραφή των αδιεξόδων και αναζήτηση ευθυνών.
Η κ. Νάνσυ Καπούλα όταν αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο ήταν το «φαβορί» και γνώριζε πως η ΝΔ στη Μαγνησία αποτελείται από «φατρίες» και τις περισσότερες από αυτές τις είχε απέναντι. Οι «φατρίες» δεν το έκρυβαν. Στήριζαν ανοιχτά τον Αχ. Μπέο με στόχο τις προσωπικές ψήφους για τις βουλευτικές εκλογές . Η κ. Καπούλα προφανώς και έβλεπε κάθε μέρα να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά δέχτηκε να παίξει σε ένα παιχνίδι που μόνο άγνωστο δεν της ήταν. Ο κ. Αποστολάκης διαπίστωσε με βίαιο τρόπο πως δεν υπήρχε κόμμα και πρόσωπα να τον στηρίξουν. Στην παράταξή του μιλούν ανοιχτά για την στήριξη που τους έδωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και επίσης καθαρά μιλούν για την απουσία της κ. Παπανάτσιου και του κ. Μπαλλή από τον αγώνα, αλλά και για την αδιαφορία του ίδιου του κόμματος.
Ο κ. Παπαδούλης, ένας άνθρωπος έξυπνος, αλλά άπειρος όπως αποδείχθηκε στους πολιτικούς χειρισμούς, πρώτος άνοιξε τον χορό των χρισμάτων παρότι έβλεπε πως οι συνομιλητές του ήταν αφερέγγυοι και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΙΝΑΛ. Όταν ξεκίνησε επίσημα τον αγώνα του με μόνο το ΚΙΝΑΛ να του δίνει τελικά «χρίσμα», αντιλήφθηκε τι σημαίνει να έχει κανείς για «συνεργάτες» κομματάρχες του ΠΑΣΟΚ και κάποιους από τους υποψήφιους βουλευτές του, που τον περιέπαιζαν μπροστά στα μάτια του. Όταν διαπίστωσε τι συνέβαινε προσπάθησε να τους αποτινάξει, αλλά ήταν αργά.
Η ιστορία έχει πλέον γραφεί. Οι τρεις επικεφαλής θα «μετρηθούν» στο δημοτικό συμβούλιο και πραγματικά ο Βόλος χάνει που οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους στη διοίκηση μέσα από τη συνεργασία τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το