Αθλητισμός

Μόνο νίκη με Νέα Αρτάκη θέλει ο Γ.Σ. Αλμυρού

Τη Νέα Αρτάκη φιλοξενεί σήμερα στις 17.00 στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» ο Γ.Σ. Αλμυρού, που χρειάζεται απαραίτητα τους τρεις βαθμούς, αφού η ήττα του στην Αταλάντη τον έμπλεξε σε περιπέτειες.

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού και είναι αποφασισμένοι για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου υπολογίζει στο σύνολο του ρόστερ, που είναι το εξής: Σπύρος Χαλάτσης, Νίκος Φλίγκος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Αποστόλης Λάμπος, Σάκης Νταρακλίτσης, Κώστας Παπαεμμανουηλίδης, Στάθης Μακανίκας, Περικλής Χρηστίδης, Βαγγέλης Αγγελής, Θόδωρος Κουκουτής, Κώστας Παπαεμμανουηλίδης, Φώτης Πλαβός, Βαλάντης Κόκκας, Ραφαήλ Μιχόπουλος, Βασίλης Δημουλάς, Κριστιάνο Γκιόκα, Παναγιώτης Βούλγαρης, Γιάννης Κουτσούκης, Πρόδρομος Κουτσούκης, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Βασίλης Καραλούλης, Θανάσης Κατσαβριάς, Παναγιώτης Κοντοβάς, Άκης Βαγενάς, Θωμάς Μυργιώτης, Μάνθος Χειλάς, Γιάννης Κέκιας, Κώστας Αλαμάνης, Γιάννης Αραπίτσας, Κώστας Κασιούρας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου της ΕΠΣ Φθιώτιδας και βοηθοί οι Γιώργος Παπαλίτσας και Αποστόλης Καλογριανίτης που ανήκουν στην ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Κρητικός της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το