Ελλάδα

Μητέρα 26χρονης: Το παιδί μου να είναι η τελευταία γυναίκα που έπεσε στα χέρια ενός άνανδρου άνδρα

Οι πρώτες δηλώσεις των γονέων της δολοφονημένης από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, Γαρυφαλλιάς, συγκλονίζουν. Η οικογένεια του 26χρονου θύματος μίλησε στο ΣΚΑΪ. Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς είπε για την κόρη της ότι «ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα ένας επιστήμονας δώρο για την οικογένεια και τα αδέρφια της».

Όσον αφορά στο δράστη του εγκλήματος, δήλωσε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της, και ότι είναι άνανδρος και αλήτης. «Δεν τον είχα γνωρίσει η κόρη μου έλεγε ότι ήταν καλό παιδί. Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές, ίσως εκείνη να μην τις είχε δει πάνω στον έρωτα», είπε και υποστήριξε ότι δεν θέλει να πει τίποτα στον ίδιο ή την οικογένειά του. «Δεν θα ήθελα να πω τίποτα, ούτε να χαρακτηρίσω την οικογένεια του. Μάνα είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω. Εγώ, όμως μεγάλωσα, δυο παλικάρια και αυτή έναν δολοφόνο», υπογράμμισε.

Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή, πιστεύω στους κακούς ανθρώπους
Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, είπε ακόμα ότι επιθυμεί να διαχειριστεί το θέμα με αξιοπρέπεια. «Ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα λίγο ηρεμία, κάποιος της αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή πιστεύω στους κακούς ανθρώπους», ανέφερε και είπε ότι η οικογένεια θα συνεχίσει τη ζωή της. «Ας μεγαλώσουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Καμία άλλη μάνα να μη το ζήσει αυτό. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες», δήλωσε, τονίζοντας την ανάγκη να μην υπάρξουν άλλες δολοφονημένες από τους συντρόφους τους γυναίκες. «Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης, η οικογένεια μας είναι σε τραγική κατάσταση. Ήταν το πρώτο μας παιδί έχουμε κι άλλα τρία παιδιά», είπε και έστειλε το τελευταίο μήνυμα προς το δολοφονημένο παιδί της: «θα ήθελα να πω μια τελευταία φορά στο παιδί μου ότι το αγαπώ και εγώ και η οικογένεια του και το λατρεύουμε».

Ο πατέρας της 26χρονης, εμφανώς σε τραγική κατάσταση δήλωσε για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο, σύντροφό της: «Είναι φονιάς. Το κορίτσι μας πήγε πρώτη φορά διακοπές επειδή διάβαζε και πήγε και την σκότωσε».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το