Αθλητισμός

Μήνυμα από Ελευθερόπουλο για τους παίκτες που δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία

Το μήνυμά του προς τους παίκτες που δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, με αποδέκτη κυρίως τον Μορέιρα, έστειλε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενώ εγκωμίασε εκείνους που την «άρπαξαν από τα μαλλιά». «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε ελαστικοί στις κρίσεις μας» τόνισε ο προπονητής της Νίκης.

 Η Νίκη επιβλήθηκε 2-0 του Θεσπρωτού, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μένει ευχαριστημένος μόνο από το β’ ημίχρονο. Ταυτόχρονα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για όσους δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε με βασικό αποδέκτη τον Μπρούνο Μορέιρα για το αδιανόητο λάθος στο οποίο υπέπεσε και παραλίγο να στοιχίσει ακριβά στη βολιώτικη ομάδα. Ο τεχνικός της Νίκης μίλησε για τα εξής θέματα:

Για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό: «Όσον αφορά στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν δύο διαφορετικά ζητήματα. Το ένα είναι η τακτική και το άλλο η ένταση. Ενώ τακτικά ήμασταν σωστοί, δεν είχαμε καθόλου ένταση στο παιχνίδι μας κι αυτό είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει και μας βοηθά να επιβαλλόμαστε του αντιπάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε ριζικά η εικόνα του αγώνα. Ανεβάσαμε πάρα πολύ την ένταση, στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, δεν κινδυνέψαμε καθόλου και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κλειστεί στην περιοχή του σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Πετύχαμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες μέσα από το πλάνο που είχαμε κάνει.

Όμως επειδή είναι ποδόσφαιρο, από ένα προσωπικό λάθος κινδυνέψαμε να ισοφαριστούμε και ταυτόχρονα μείναμε με παίκτη λιγότερο. Παρ’ όλα αυτά και παρά την απώλεια, συνεχίσαμε έχοντας πολύ κοντά τις γραμμές. Δεν ρίξαμε τις εντάσεις και δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο που έβαλε πολλά ψηλά κορμιά στην περιοχή μας. Τέλος, ολοκληρώσαμε το παιχνίδι με το δεύτερο γκολ»

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει κάνει συνεχόμενες νίκες, έχοντας συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς. Έχουμε αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα, εκεί που πρέπει το λιγότερο να είμαστε.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, από το δεύτερο ημίχρονο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να είμαστε κακοί, γιατί παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο, είχαμε χαμηλή ένταση».

Για την απώλεια του Κάσσου λόγω της αποβολής: «Ο Κάσσος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και για την κατηγορία. Από την άλλη όμως, έχουμε τους ποδοσφαιριστές να δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε. Επιστρέφει και ο Γιώργος (σ.σ. Δεληζήσης) από μία μικρή αδιαθεσία.

Έτσι είναι το πρωτάθλημα, θα έχουμε απώλειες, είτε λόγω καρτών, είτε από την πανδημία που δείχνει να έρχεται. Έχουμε όμως έναν αριθμό ποδοσφαιριστών που εμπιστευόμαστε και δουλεύουνε εξαιρετικά. Και όπως έγινε τώρα, ο Παναγιωτίδης ήρθε από τον πάγκο και μας βοήθησε πάρα πολύ στο να ανεβάσει ένταση η ομάδα. Δίνουμε ευκαιρίες στους ποδοσφαιριστές, κάποιοι τις αρπάζουν και άλλοι καθόλου. Δυστυχώς επειδή το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο κι έχουμε μείνει πολύ πίσω, δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε ελαστικοί στις κρίσεις μας».

Για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση: «Η συνεργασία της διοίκησης με τον προπονητή είναι πολυτέλεια σ’ αυτή την ομάδα. Είμαστε σε καθημερινή επαφή, είτε με τον πρόεδρο (σ.σ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου), είτε με τον Βασίλη (σ.σ. Βενέτη), έχουμε τις ίδιες απόψεις και έχουμε συμφωνήσει, αν βρεθεί κάτι αξιόλογο σε μία-δύο θέσεις θα κινηθούμε, αλλά δεν θα πάρουμε για να πάρουμε. Θα πάρουμε μόνο αν μας ανεβάσουν επίπεδο».

Για τα αβίαστα λάθη: «Επειδή έχουμε μείνει πολύ πίσω δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοια λάθη. Από τον Μπρούνο (σ.σ. Μορέιρα) υπήρχαν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τον ερχομό του, αλλά δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής. Του δώσαμε δεύτερη συνεχόμενη ευκαιρία, μετά και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Παναγιωτίδης την άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία… Θα είναι αυστηρά τα κριτήριά μας».

Για το αν παίζει ρόλο το γήπεδο στην ένταση παιχνιδιού της Νίκης: «Δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε από τον εαυτό μας τη δυνατότητα να παίζουμε σ’ ένα τέτοιο εξαιρετικό γήπεδο. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, άρα «δεν θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ» θα πάμε εμείς στο… βουνό. Θα έχουμε την ίδια ένταση από το πρώτο λεπτό. Είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε και να το υποστηρίξουμε. Αλλά είχαμε πάρα πολλά θετικά σήμερα και στο «build up» και στην κατοχή της μπάλας. Με την ένταση του δευτέρου ημιχρόνου είναι η ομάδα που είμαστε και θα είμαστε».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το