Τοπικά

Μεγάλο κύκλωμα “νονών” της νύχτας στο Βόλο εξετάζει η Ασφάλεια του Βόλου-Προσαγωγές και ανακρίσεις

αστυνομική διεύθυνση
Το νέο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στη Ν. Ιωνία

Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι που αφορά προστασία μαγαζιών της νύχτας αλλά και πράξεις αντεκδίκησης μεταξύ ιδιοκτητών καταστημάτων. Από την Ασφάλεια Βόλου και όχι μόνο, εξετάζονται περιπτώσεις που νυχτομάγαζα έγιναν παρανάλωμα του πυρός από εμπρησμούς και όχι από βραχυκύκλωμα.

Όλες οι περιπτώσεις εξετάζονται σε συνεργασία του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας με την  Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο εξάρθρωσης δύο εγκληματικών οργανώσεων, τα μέλη των οποίων εμπλέκονται τόσο σε εκβιάσεις καταστημάτων όσο και σε άλλες εγκληματικές πράξεις με δράση σε πολλές πόλεις της χώρας.

Εννέα άτομα έχουν συλληφθεί από το πρωί στο Βόλο με την κατηγορία συμμετοχής σε σπείρα που εκβίαζε ιδιοκτήτες καταστημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται γνωστοί επαγγελματίες του Βόλου στους χώρους φύλαξης κτιριακών εγκαταστάσεων επίσης ιδιοκτήτες ταχυφαγίων και επίσης ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε Τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Η σύλληψή του μάλιστα, έγινε μέσα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας στην περιοχή Αλιβερίου της Ν. Ιωνίας. Γνωστός πρατηριούχος του Βόλου, κλήθηκε και κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση. Η ανάκριση συνεχίζεται στο Βόλο αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας όπου το κύκλωμα διαπιστώθηκε ότι έχει πλοκάμια.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το