Τοπικά

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες των τρένων στην γραμμή Θεσσαλονίκη – Λάρισα 

Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται επιβάτες τρένων, εγκλωβισμένοι για πολλές ώρες στα βαγόνια, που εκτελούν τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Λάρισα λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων και του έντονου παγετού που έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική υποδομή.
Χθες το δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένο για τη μια το μεσημέρι αναχώρησε για Λάρισα στις 2.30 από Θεσσαλονίκη. Το τρένο έφτασε στον προορισμό του δύο ώρες αργότερα, δηλαδή στις 4.30, αλλά όσοι ταξίδευαν και για Βόλο και έπρεπε να πάρουν το λεωφορείο που είχε ανταπόκριση διαπίστωσαν πως δεν τους περίμενε.
Τρένα και λεωφορεία δεν συντονίστηκαν και οι επιβάτες για Βόλο έμειναν στο δρόμο με το πολικό ψύχος. Καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν χθες και στα δρομολόγια από Λάρισα προς Βόλο και το αντίστροφο. Όσοι θέλησαν να ταξιδέψουν από Λάρισα προς Βόλο στις 16.30 ενημερώθηκαν πως το δρομολόγιο θα είχε μια ώρα καθυστέρηση.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ολιγόλογη ανακοίνωσή της έκανε γνωστό χθες το βράδυ πως καθυστερήσεις αναμένονται στα δρομολόγια των τρένων μεταξύ Λάρισας και Θεσσαλονίκης, λόγω των καιρικών συνθηκών, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις για την ενημέρωση του κοινού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το