Τοπικά

Μεγάλες οι ανάγκες σε αίμα – Προγραμματισμένες αιμοδοσίες από τον Σύλλογο «Η Αλληλεγγύη»

Ο Σύλλογος «Η Αλληλεγγύη» με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του και όσους μπορούν να αιμοδοτήσουν, να δώσουν το «παρών» στις δύο αιμοδοσίες που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες.
Συγκεκριμένα η πρώτη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στη Νέα Ιωνία και ώρες 9.00 – 13.00 και η δεύτερη την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στον προαύλειο χώρο των Περιφερειακών Ενοτήτων Νομού Μαγνησίας και Σποράδων (πρώην Νομαρχία) και ώρες 9.00 – 13.00.
«Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να μην αμελήσουν την αιμοδοσία τους, γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη στην Αιμοδοσία Βόλου» καταλήγει η ανακοίνωση.
Εν τω μεταξύ έκκληση γίνεται για εθελοντική αιμοδοσία και όπως τονίζεται καθημερινές είναι οι ανάγκες για εθελοντική αιμοδοσία και από το Νοσοκομείο του Βόλου γίνεται έκκληση για κάλυψη των αναγκών σε αίμα.
«Οι πάσχοντες συνάνθρωποί μας περιμένουν την προσφορά αίματος. Έχουν ανάγκη από τα 10’ του χρόνου σας. Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και η προσέλευση λόγω του φόβου εξαιρετικά φτωχή. Ας μην αφήσουμε τον φόβο να νικήσει. Ας αιμοδοτήσουμε ως δώρο στον συνάνθρωπό μας» αναφέρει το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.
Το στελεχιακό δυναμικό για την ασφάλεια του αιμοδότη θα βρίσκεται στους χώρους αιμοληψιών στο Γ.Ν. Βόλου κάθε απόγευμα και το Σάββατο, στο 2ο ΚΑΠΗ Βόλου κάθε πρωί και κατά την αιμοδοσία στην Κινητή Μονάδα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το