Τοπικά

Με τη συμμετοχή 80 δικτυακών σπουδαστών ξεκινούν τα σεμινάρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Σκιάθο

Ξεκινούν τα Σεμινάρια Τουρισμού από το Mητροπολιτικό Κολλέγιο και το τμήμα της σχολής τουρισμού με επικεφαλής την κ.Μάγδα Πειστικού. Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 7:00 το απόγευμα με την παρουσία 80 δικτυακών σπουδαστών.

Θερμή ήταν η αποδοχή της πρότασης για την λειτουργία των σεμιναρίων από τον Δήμο Σκιάθου που έχει τεθεί υπό την αιγίδα του, από την Ένωση Ξενοδόχων τον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο καθώς και τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου.

Τίτλος του σεμιναρίου είναι: «COVID-19 vs TOURISM : Διαχείριση τουριστικών προορισμών με εισηγητή τον καθηγητή και μέντορα στα Πανεπιστημιακά προγράμματα του Τμήματος του Μ.Κ. και προέδρου του MTC GROUP κ. Νότη Μαρτάκη»

Τον συντονισμό των σεμιναρίων με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει 4μελής επιτροπή που απαρτίζεται από τους:
Διαμαντής Μαθηνός Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Σκιάθου,  Μάγδα Πειστικού Επικεφαλής σχολής τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Νικόλαος Τζούμας Δημοσιογράφος,Βίκυ Αξιαρλή Επιχειρηματίας μέλος Δ.Σ. του ΕΕΣΥΣ Μετά το πέρας κάθε μαθημάτων θα αποστέλλεται βεβαίωση παρακολούθησης μόνο σε όσους θα έχουν εγγραφεί και θα βρίσκονται online στην παρουσίαση.

Ο Νότης Μαρτάκης είναι καθηγητής και Μέντορας στα Πανεπιστημιακά προγράμματα του Τμήματος Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, πρόεδρος του ομίλου MTC GROUP και επιστημονικός συνεργάτης της ΚΕΔΕ στα θέματα Τουρισμού.
Υπηρέτησε στον ΕΟΤ ως υπεύθυνος Γραφείου Τύπου από το 1975 έως το 1985 και από το 1987 έως το 1989 οπότε κατέλαβε τη πρωτοδημιουργηθείσα θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Οργανισμού. Στη θέση αυτή παρέμεινε ως τον Οκτώβριο του 1990 οπότε ορίσθηκε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Για μικρά διαστήματα υπηρέτησε:
• ως υπηρεσιακός Διευθυντής Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου
Εσωτερικών (εκλογές 1981)
• ως Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων
• ως Σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας
• ως Γενικός Διευθυντής Διαφημιστικής Εταιρείας.
Παράλληλα, από το 1974 ως το 1990 ήταν τουριστικός συντάκτης της εφημερίδας «Ναυτεμπορική», στην οποία τα τελευταία χρόνια ήταν και επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ. Από το Νοέμβριο του 1996 μέχρι τον Ιανουάριο του 1998 ήταν Ειδικός Σύμβουλος της εφημερίδας «Απογευματινή» με εποπτεία στα τμήματα Marketing, Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων. Από το 2005 έως το 2013 ήταν Τακτικός Εισηγητής στο Μεταπτυχιακό Σεμινάριο του
Προγράμματος ΜΒΑ – Τουριστικό Management στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Με τις ιδιότητες του Δημοσιογράφου και του στελέχους του ΕΟΤ, εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνή συνέδρια, μεταξύ των οποίων, στη Σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τελ Αβίβ το 1981 και στο Διεθνές Συνέδριο Τύπου στο Ερφουρτ της Γερμανίας το 1983.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το