Τοπικά

Ζέττα Μακρή: «Και στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ISO BOX από την ΑΓΕΤ – ΗΡΑΚΛΗΣ»

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, το τελευταίο διάστημα, ειδικά, κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας, υποχρεώθηκε να εξετάσει μεγάλο αριθμό πολιτών, διενεργώντας ελέγχους, σε πιθανά κρούσματα του COVID-19 και, για την πληρέστερη παροχή υπηρεσιών δημόσιας υγείας, επιθυμούσε την ενίσχυση της δομής του με ένα ISO-BOX, που θα επέτρεπε την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του τοπικού πληθυσμού, ενός, μεγάλου, σε έκταση Δήμου.
Απευθύνθηκε για την ικανοποίηση αυτής της επιτακτικής ανάγκης στον Δήμο Ρήγα Φεραίου και στην βουλευτή Ζέττα Μ. Μακρή. Όπως επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δ. Νασίκας, απέστειλε, την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, σχετική επιστολή στην εταιρεία ΑΓΕΤ – ΗΡΑΚΛΗΣ, με την παράκληση να δωρηθεί ο οικίσκος αυτός στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, που βρίσκεται στην έδρα του Δήμου. Ενημέρωσε, δε, την βουλευτή, η οποία και, αμέσως, επικοινώνησε με την αρμόδια για τα θέματα αυτά εκπρόσωπο της εταιρείας από την οποία έλαβε, πάραυτα, θετική απάντηση.
Η κ. Μακρή γνωστοποίησε την ικανοποιητική έκβαση του αιτήματος, τόσο στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου όσο και στην διεύθυνση του ΚΥ Βελεστίνου, δηλώνοντας σχετικά: «σε πείσμα πολλών, η βιομηχανία ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας, συνεχίζει να βοηθά, να συνεισφέρει και να προσφέρει στον τόπο». Ευχαρίστησε, δε, εκτός από την δωρήτρια εταιρία, και τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους του Κ.Υ για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το