Τοπικά

«Μαζί για τον Βόλο»: Να ανατρέψουμε το σκηνικό εξευτελισμού του Δημοτικού Συμβουλίου

Ανακοινώθηκε ο προσωρινό 17μελές Συντονιστικό όργανο της νέας δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο», η οποία απευθύνει ανοιχτό και διαρκές κάλεσμα προς όλες και όλους τους δημοκράτες Βολιώτες & Βολιώτισσες «που θέλουν να ανατρέψουν το σκηνικό του εξευτελισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, της αντιδημοκρατικής λειτουργίας και της απαξίωσης της πολιτικής στην Αυτοδιοίκηση, από την παρούσα δημοτική αρχή».

Σε ανακοίνωσή της η νέα δημοτική κίνηση καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Βόλου για «ενέργειες λαϊκισμού που φτάνουν στα όρια της θεατρικής σαπουνόπερας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Προφανώς ενόχλησε πολύ τη Δημοτική Αρχή η μαζική προσέλευση κόσμου στην Ιδρυτική Συνέλευση της νέας Δημοτικής Κίνησης, ειδικά σε μία εποχή που απέχει αρκετά από τις εκλογές του 2019.
Ενόχλησε σε σημείο που άρχισαν να έχουν παραισθήσεις και να μην βλέπουν κατάματα την πραγματικότητα. Αν δεν μπορούν να μετρήσουν κεφάλια σε μία φωτογραφία, γεννιέται το ερώτημα: Τι διαχείριση κάνουν στον Δήμο;
Η πραγματικότητα είναι ότι στο ΤΕΕ Μαγνησίας το βράδυ του Σαββάτου, περίπου 230 συμπολίτες μας, βρέθηκαν, συζήτησαν και αποφάσισαν από κοινού την ίδρυση της νέας αυτής κίνησης. Άνθρωποι προερχόμενοι από όλες τις ενότητες του Δήμου Βόλου παραβρέθηκαν για να συνδιαμορφώσουν μία πορεία με ανοιχτές διαδικασίες που θα περιλαμβάνει όλους όσους στοχεύουν στον εκδημοκρατισμό του Δήμου με διαφάνεια και αξιοκρατία, σεβόμενοι την διαφορετική άποψη και πέρα από τις ενέργειες λαϊκισμού της σημερινής Δημοτικής Αρχής που φτάνουν στα όρια της θεατρικής σαπουνόπερας.
Φάνηκε λοιπόν ξεκάθαρα ότι υπάρχει αυτή η δυναμική ανάμεσα στους πολίτες του Βόλου για ένα νέο ξεκίνημα. Το όνομα που αποφασίστηκε είναι «Μαζί για τον Βόλο», ένα όνομα που αντανακλά τις θέσεις μίας Δημοτικής Κίνησης με ανοιχτές και συλλογικές διαδικασίες, δηλαδή ένα ανοιχτό και διαρκές κάλεσμα προς όλες και όλους τους δημοκράτες Βολιώτες & Βολιώτισσες που θέλουν να ανατρέψουν αυτό το σκηνικό του εξευτελισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, της αντιδημοκρατικής λειτουργίας και της απαξίωσης της πολιτικής στην Αυτοδιοίκηση.
Για όσους θέλουν να συμμετέχουν στην κίνηση μπορούν να μας βρουν μέσω της σελίδας στο Facebook
fb.me/mazi.gia.ton.volo
Το προσωρινό 17μελές Συντονιστικό όργανο της κίνησης απαρτίζεται από τους/τις:
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝ
ΒΑΞΕΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΜΑΝΘΟΣ
ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΩΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΙΑΚΗ ΝΙΚΗ
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΟΛΟΧΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΛΙΩΤΑΣ ΒΕΛΛΙΣΑΡΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΗΣ
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΡΔΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το