Τοπικά

Loulis Food Ingredients: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε Τουρκία & Συρία

Η Loulis Food Ingredients με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους της και παραμένοντας πάντα πιστή στη δέσμευσή της να είναι χρήσιμη και ωφέλιμη στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, στάθηκε αλληλέγγυα δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν από το καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και Συρία.

Παρακολουθώντας στενά τη δραματική κατάσταση που εκτυλίσσεται στις γειτονικές χώρες, η εταιρεία κατόπιν εκκλήσεως του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού, το οποίο θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών, διέθεσε 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70%, τα οποία φορτώθηκαν την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 με προορισμό την Τουρκία.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της Loulis Food Ingredients και με οδηγό τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της για στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η κα Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικής Υπευθυνότητας κατά την παράδοση του υλικού σημείωσε μεταξύ άλλων πως «οι σκέψεις μας παραμένουν κοντά στους πληγέντες γείτονες μας. Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα τους αποστέλλοντας αλεύρι, βασικό αγαθό διατροφής, γιατί κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το