Τοπικά

«Let’s do it Greece»: Εξόρμηση καθαρισμού δημόσιων χώρων στον Αλμυρό την Κυριακή 29 Απριλίου

Ο Δήμος Αλμυρού πρόκειται να συμμετάσχει για έκτη χρονιά στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Let’s do it Greece», η οποία πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε όλο τον κόσμο, η οποία ξεκίνησε από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.
Πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το μήνυμα της προστασίας και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.
Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν στον Αλμυρό δράσεις καθαρισμού των αύλειων χώρων των σχολείων, των πάρκων, των πλατειών, των παραλιών, των αλσυλλίων και όποιου άλλου χώρου προκύψει σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία Δημάρχου (κα Νικολέττα Δήμου), στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2422 3 50204 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεννόηση για τα σημεία καθαρισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το