Τοπικά

Λάρισα: Στο “στόχαστρο” αντιεξουσιαστών ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Νταβέλης

Στόχος ομάδας αντιεξουσιαστών έγινε την Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ και γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας Αχιλλέας Νταβέλης με αφορμή τη σύμπραξή του με την εταιρεία Lariplast για την κατασκευή μασκών προφύλαξης. Σύμφωνα με τον onlarissa, gr η δημοσιότητα που έλαβε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, σε συνάρτηση με τα δημοσιεύματα αθηναϊκών μέσων που στηλίτευαν τις σχέσεις που διατηρεί ο κ. Νταβέλης με την οικογένεια Μητσοτάκη, προφανώς κινητοποίησαν τους αντιεξουσιαστές οι οποίοι έσπευσαν να σηκώσουν το πανό διαμαρτυρίας που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία έξω από το σπίτι του, καθώς και από δύο κτήρια όπου στεγάζονται επιχειρήσεις του επί της οδού Κύπρου και στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, απέναντι από το αρχαίο θέατρο της πόλης. Κατά τα γραφόμενα του πανό, οι αντιεξουσιαστές προέρχονται από τη γνωστή κατάληψη “Ντουγρού”.

Καταδικάζει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη και άνανδρη επίθεση εις βάρος του Προέδρου του Δ.Σ. του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη και της οικογένειάς του, που πραγματοποιήθηκε από μια ακραία αντικοινωνική ομάδα.
“Οι συμπεριφορές αυτές δεν εκπροσωπούν την κοινωνία και αντιστρατεύονται την προσπάθεια όλων μας να βγούμε από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση με την αναγκαία αλληλεγγύη και συνεργασία.
Ο επιχειρηματικός κόσμος αποτελεί δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας με πλήρη συνείδηση της ευθύνης του και θα συνεχίσει να εργάζεται και να προσφέρει ακόμη περισσότερα προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων” αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το