Τοπικά

Λάρισα: Έσβησε” από κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου 75χρονος από τον Αμπελώνα

Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, άφησε σήμερα Παρασκευή, τις πρώτες πρωινές ώρες ο 75χρονος Αμπελωνίτης που με τη βοήθεια των γιατρών έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για περίπου ένα μήνα, από την ημέρα που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Δυστυχώς για τον 75χρονο, που είχε εμφανίσει σημάδια βελτίωσης της υγείας του, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ραγδαία επιδείνωση που οδήγησε στο μοιραίο.
Ο 75χρονος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο 75χρονος ήταν καλεσμένος στον γνωστό γάμο που έγινε στον Αμπελώνα και από τον οποίο βρέθηκαν περισσότεροι από 17 άνθρωποι θετικοί στον ιό. Από αυτούς εννέα καλεσμένοι νοσηλεύτηκαν σε θαλάμους αρνητικής πίεσης και τρεις διασωληνώθηκαν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με μαρτυρίες καλεσμένων του γάμου τα μέτρα προστασίας, μάσκες και αποστάσεις, τηρήθηκαν μέχρι ενός σημείου, αλλά όταν το κέφι άναψε για τα καλά στο γλέντι, ξεχάστηκαν όλα…

Εκτός από τον 75χρονο έχουν καταλήξει άλλοι δύο καλεσμένοι από τον γάμο του Αμπεελώνα. Πρόκειται για μία 89χρονη και μια 85χρονη.

Πηγή: onlarissa.gr, www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το