Τοπικά

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η προϊσταμένη του χειρουργείου του ΙΑΣΩ – «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα γιατρού

Αιφνιδίως έφυγε από τη ζωή η προϊσταμένη του χειρουργείου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Μαρία Γκατζούλη. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε συντετριμμένος, ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός Ηλίας Παλαιωχορλίδης. Ο γιατρός κάνει λόγο στην ανάρτησή του για έναν καλοσυνάτο άνθρωπο που έσπευδε να βοηθήσει τους πάντες ανά πάσα στιγμή.

Δείτε τα συγκινητικά του λόγια για την Μαρία:
«Ένας υπέροχος άνθρωπος σήμερα έφυγε αιφνιδίως για το αιώνιο ταξίδι. Η προϊσταμένη του χειρουργειου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Γκατζούλη Μαρία δεν είναι πια μαζί μας.

Μαρία μου, σε ευχαριστούμε για την καλοσύνη σου σε μας, την υπευθυνότητα σου στη δουλειά, τη μεθοδικότητα σου. Πάντα έβρισκες τρόπο να μας λύνεις αγόγγυστα όλα μας τα προβλήματα στο χειρουργειο. Έτσι τουλάχιστον ήθελες να φαίνεται. Να μας εξυπηρετησεις όλους, χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονούμενο. Αυτό όμως σου φόρτωνε βάρος και άγχος. Το βλέπαμε στα διαλείμματα, μας το έλεγες με τα μάτια. Πονούσες…….

Μαρία έφυγες νωρίς. Από κει ψηλά είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσεις να προΐστασαι του Χειρουργείου.

Εύχομαι στην οικογένεια σου να ζήσει και να σε θυμάται πάντα με αγάπη.
Καλό Παράδεισο Μαρία μου….

ΥΓ.Α Μαράκι, σήμερα το χειρουργείο λειτούργησε άψογα, σα να σουν εκεί, σα να μην έφυγες. Βλέπεις Μαράκι στο λειτούργημα που επέλεξες να υπηρετήσεις δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι. Τα λέγαμε, θυμάσαι;»

Ψήφισμα του Δ.Σ. του Ιασώ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνήλθε εκτάκτως σήμερα 28 Ιουλίου 2021, συντετριμμένο μετά το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου και πρόωρου θανάτου της αγαπητής συναδέλφου Μαρίας Γκατζούλη. Η Μαρία, προϊσταμένη των χειρουργείων, παρούσα από τα θεμέλια του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ήταν η ψυχή των χειρουργείων μας,
συμπαραστάτης για τους ασθενείς της, στήριγμα στους γιατρούς. Άνθρωπος ακούραστος, με ήθος και αγάπη για τους συναδέλφους της.
Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:
1. Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα συλλυπητήρια όλων των συναδέλφων στην οικογένεια της εκλιπούσας.
2. Να καλυφθούν οι δαπάνες της κηδείας από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.
3. Να στηριχθεί εμπράκτως με €10.000 ο σύζυγος και το παιδί της.
4. Να δημοσιοποιηθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους της.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένη Μαρία, το κενό που αφήνεις πίσω σου θα είναι
δυσαναπλήρωτο.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το