Ελλάδα

Κυψέλη: Γιατί ο 19χρονος τραυμάτισε μαθητή και διευθυντή – Το χρονικό

Πράξη εκδίκησης φαίνεται να ήταν η επίθεση του 19χρονου σε σχολείο στην Κυψέλη, όπου επιτέθηκε με σφυρί σε έναν μαθητή και στη συνέχεια μαχαίρωσε τον Διευθυντή. Αποτέλεσμα και οι δυο να μεταφερθούν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο ενώ ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία.

Το χρονικό
Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν ο 19χρονος κατάφερε να μπει μέσα στο σχολείο, να βρει τον μαθητή και να τον χτυπήσει με σφυρί στο κεφάλι. Μπροστά στο επεισόδιο βρέθηκε και ο διευθυντής τους σχολείου ο οποίος προσπάθησε να χωρίσει τα δυο παιδιά και να προστατέψει το μαθητή του σχολείου. Τότε ήταν που έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον διευθυντή στον κοιλιακή χώρα.

Ο δράστης προσπάθησε να κρυφτεί στο υπόγειο του σχολείου, αλλά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν. Επιπλέον, προσπάθησε να επιτεθεί και στους αστυνομικούς αλλά συνελήφθη.

Αιτία ένας καβγάς
Αιτία- όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ζιάκας – υπήρξε ένας καβγάς που έγινε στο σχολείο την προηγούμενη βδομάδα ανάμεσα στον αδερφό του δράστη και το θύμα. Ήταν μια πράξη εκδίκησης δηλαδή.

Ευτυχώς, και ο μαθητής και ο διευθυντής νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Γεννηματά με ελαφρά τραύματα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το