Ελλάδα

Κύμη: Δραματική διάσωση άστεγου – Eίχε 5 μέρες χωρίς φαγητό και νερό

Η ιστορία ενός άστεγου ο οποίος είχε να φάει και να πιει νερό πέντε μέρες και κατέπεσε σωματικά λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, αποκαλύφθηκε πριν από λίγο.
Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας μεταξύ 60 και 70 ετών, ο οποίος διέμενε σε παράπηγμα σε δύσβατη περιοχή στην παραλία της Κύμης. Οι γέιτονες του έδιναν ένα πιάτο φαγητό και ανησύχησαν γιατί είχε να εμφανιστεί αρκετές ημέρες.
Έτσι με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής «Λιαννή Άμμος» κάλεσαν τους άνδρες της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312 για να πάνε στο σημείο και να δουν αν είναι καλά.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης η επιχείρηση ξεκίνησε με την Ομάδα να πλησιάζει το σπίτι, και μετά από πολλή προσπάθεια, γιατί υπήρχαν μέσα και γύρω απ’ αυτό σκυλιά, κατάφεραν να εισέλθουν.
Τότε, είδαν τον άνδρα σε άθλια κατάσταση και με πολλή δυσκολία να ψελλίζει ότι θέλει λίγο νερό. Αφού τον έβγαλαν στο κεντρικό δρόμο τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Κύμης. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει αρκετά κρίσιμη.

Πηγή:tvstar.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Επεισόδια και προσωρινή διακοπή στο Βόλος-Ολυμπιακός

Μεγάλη ένταση και προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση Βόλος-Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό. Στο 94ο λεπτό, με το…

3 Δεκεμβρίου 2023

Τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία: Ποιος είναι ο 26χρονος δράστης που σκότωσε τουρίστα – Γνωστός στις Αρχές από το 2016 με μια καταδίκη

Ακόμη ένα τρομοκρατικό χτύπημα έχει συνταράξει την Γαλλία, όταν ένας 26χρονος Γάλλος, εξτρεμιστής μουσουλμάνος εξαπέλυσε…

3 Δεκεμβρίου 2023

Απίστευτο συμβάν στη Βούλα: 76χρονη κατήγγειλε τηλεφωνική απάτη σε βάρος της – Της πήραν 130.000 ευρώ

Μια 76χρονη κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, ότι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής…

3 Δεκεμβρίου 2023

Μύηση στην καθημερινότητα ατόμων με αναπηρία όρασης- Μαθητές 3ο Γυμνασίου Βόλου σε δράσεις ευαισθητοποίησης με «Μάγνητες Τυφλούς»

Στο πλαίσιο του εορτασμού της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με…

3 Δεκεμβρίου 2023

Ίσες ευκαιρίες μάθησης για ισότιμη και αξιοπρεπή ζωή – Παρουσίαση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ενόψει αυριανής εκδήλωσης

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου ζητεί τη συμμετοχή όλων στην εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο αύριο Δευτέρα 4…

3 Δεκεμβρίου 2023

ΔΡΟΜΟΛΕΓΩΝΤΑΣ – Ένα γράμμα προς το σύστημα (τα τέλη πληρωμένα)

του Βασίλη Καλλία, παιδαγωγού κυκλοφορίας, εκπαιδευτή οδηγών Αγαπητό σύστημα για να πεινάσω, να κρυώσω και…

3 Δεκεμβρίου 2023