Ελλάδα

Κύμη: Δραματική διάσωση άστεγου – Eίχε 5 μέρες χωρίς φαγητό και νερό

Η ιστορία ενός άστεγου ο οποίος είχε να φάει και να πιει νερό πέντε μέρες και κατέπεσε σωματικά λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, αποκαλύφθηκε πριν από λίγο.
Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας μεταξύ 60 και 70 ετών, ο οποίος διέμενε σε παράπηγμα σε δύσβατη περιοχή στην παραλία της Κύμης. Οι γέιτονες του έδιναν ένα πιάτο φαγητό και ανησύχησαν γιατί είχε να εμφανιστεί αρκετές ημέρες.
Έτσι με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής «Λιαννή Άμμος» κάλεσαν τους άνδρες της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312 για να πάνε στο σημείο και να δουν αν είναι καλά.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης η επιχείρηση ξεκίνησε με την Ομάδα να πλησιάζει το σπίτι, και μετά από πολλή προσπάθεια, γιατί υπήρχαν μέσα και γύρω απ’ αυτό σκυλιά, κατάφεραν να εισέλθουν.
Τότε, είδαν τον άνδρα σε άθλια κατάσταση και με πολλή δυσκολία να ψελλίζει ότι θέλει λίγο νερό. Αφού τον έβγαλαν στο κεντρικό δρόμο τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Κύμης. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει αρκετά κρίσιμη.

Πηγή:tvstar.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το