Τοπικά

Κουτσούμπας από Μεσοχώρι Ελασσόνας: Η κυβέρνηση να επιτάξει εδώ και τώρα τον ιδιωτικό τομέα Υγείας

Από το Μεσοχώρι όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις σεισμόπληκτες περιοχές της Λάρισας, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε δήλωση για την κατάσταση στην Υγεία και τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι «εδώ και τώρα» πρέπει να επιταχθεί ο ιδιωτικός τομέας Υγείας. Στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε:
«Πριν λίγο καιρό λέγαμε στην κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα πριν να είναι αργά. Τώρα δυστυχώς έφτασε αυτό το “αργά”. Οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, συνάνθρωποι μας διασωληνωμένοι είναι εκτός εντατικής.

Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες. Εδώ και τώρα πρέπει να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα Υγείας για να βρεθούν και κλίνες να βρεθεί και προσωπικό, να ενισχύσει τον δημόσιο τομέα Υγείας».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφτηκε τον καταυλισμό που έχει στηθεί και στη συνέχεια μίλησε στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Οι κάτοικοι του περιέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία παραμένουν δύο εβδομάδες μετά το σεισμό. Πέρα από κάποιες σκηνές που έχουν στηθεί και το συσσίτιο, τα υπόλοιπα είναι «στον αέρα» από τις αποζημιώσεις μέχρι τα κοντέινερ που ζητάνε.

Στο χωριό τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας και ο πρόεδρος της κοινότητας Μεσοχωρίου Γιάννης Ζαρλαδάνης, οι οποίοι περιέγραψαν τα προβλήματα που υπάρχουν δύο εβδομάδες μετά τον σεισμό.

Στη συνέχεια, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα επισκεφθεί το Δαμάσι. Στις 2 το μεσημέρι, θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων στον Τύρναβο.

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το