Ελλάδα

Κορωνοπάρτι σε Αθήνα και Κρήτη – «Εβρεξε» πρόστιμα

Την ώρα που τα κρούσματα κορωνοϊού παραμένουν στα ύψη και τα «μαύρα» ρεκόρ των διασωληνωμένων συνεχίζουν να πιέζουν ασφυκτικά το ΕΣΥ, τα κορωνοπάρτι σε όλη την Ελλάδα δεν λένε να σταματήσουν. Σύμφωνα με το OPEN TV κορονοπάρτι με αρκετούς μάλιστα καλεσμένους πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 20 Μαρτίου στην Κρήτη αλλά και στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο της Κρήτης, 14 άτομα δεν υπολόγισαν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί και νοίκιασαν σπίτι για να πραγματοποιήσουν πάρτι. Ωστόσο οι Αρχές τους χάλασαν τα σχέδια και έκοψαν συνολικά 25 πρόστιμα. Δηλαδή ορισμένοι δέχτηκαν διπλό πρόστιμο τόσο για μη χρήση μάσκας όσο και για άσκοπη μετακίνηση. Σημειώνεται πως στον διοργανωτή του πάρτι κόπηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Παράλληλα 2 τέτοια πάρτι οργανώθηκαν και στην πιεσμένη ασφυκτικά από τον κορονοϊό Αθήνα, στα οποία βρέθηκαν 20 και 15 άτομα αντίστοιχα. Τα πάρτι πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και κόπηκαν τα ανάλογα πρόστιμα.

Θετικά κρούσματα έσπασαν την υποχρεωτική καραντίνα
Την ίδια στιγμή, άτομα που έχουν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό, έσπασαν την καραντίνα με κίνδυνο να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη διασπορά. Σύμφωνα με το OPEN τις τελευταίες μόνο ώρες εντοπίστηκαν στη χώρα τέσσερις τέτοιες περιπτώσεις, δύο στη Χίο, ένα στον Σκαραμαγκά και ένα στο Χαϊδάρι. Οι συγκεκριμένοι πρέπει να πληρώνουν πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ ο καθένας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το