Αθλητισμός

Κωπηλασία: Στο Βέλγιο με την Εθνική η Βαρελοπούλου

Για το Χαζεβίνγκελ του Βελγίου αναχώρησε η Εθνική μας ομάδα κωπηλασίας προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Εννέα πληρώματα που στελεχώνουν 17 αθλητές κι αθλήτριες θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση όπου συνολικά θα αγωνιστούν 400 αθλητές κι αθλήτριες από 30 χώρες.
Κορμός της ελληνικής ομάδας τα πληρώματα που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βαρέζε στο οποίο οι αθλητές μας κατέκτησαν δυο χρυσά μετάλλια με την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ και τις Φράγκου-Μπούρμπου στη δίκωπο κι έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις σε τρεις ακόμα τελικούς και μικρούς τελικούς.
Ανάμεσα στις εκλεκτές συμπεριλαμβάνεται και η Ελένη Βαρελοπούλου, η οποία ανήκει στον ΟΕΑ/ΝΑΒ και θα αγωνιστεί στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.
Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε , οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Τσαλούχος, Αγγελική Γκρέμου, Μασουλιόνις, Γκαέτα και ο γιατρός της ομοσπονδίας δρ Γιάννης Χριστογιάννης. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Βολιώτης έφορος Εθνικών ομάδων Βασίλης Πολύμερος.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, όπου αναφέρει τα εξής: «Η Ελένη Βαρελοπούλου, η πρωταθλήτριά μας, βρίσκεται στο Βέλγιο με την Εθνική μας ομάδα. Η Ελένη με δυναμική εμφάνιση στις προκρίσεις κατάφερε να κερδίσει την θέση της στην Εθνική, να εκπροσωπήσει τον όμιλό μας στους αγώνες και θ’ αγωνιστεί στο σκιφ ελαφρών βαρών με τη Σ. Άγκου. Καλή επιτυχία Ελένη, καλή επιτυχία Ελλάδα…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το