Ελλάδα

Κοινοτάρχης Νέας Μάκρης: «Δεν είναι κλεισμένη η παραλία, υπάρχουν μεγάλες προσβάσεις»

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της τοπικής κοινότητας της Νέας Μάκρης Αδάμ Μεγαγιάννη, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις και έγινε λάθος εκτίμηση από τους εγκλωβισμένους της φονικής πυρκαγιάς.
«Δεν είναι το πολεοδομικό χάλι. Η καταστροφή δεν έγινε από αδράνειες, έγινε από έξαρση του φαινομένου. Το φαινόμενο ήταν μοναδικό, ήταν τόσο ισχυρό, δεν θα μπορούσε να το κρατήσει οποιαδήποτε πυροσβεστική από όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεγαγιάννης στον Real FM.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Μάκρης τόνισε ότι «υπάρχουν δίοδοι προς την παραλία, δεν είναι αποκλεισμένη η παραλία. Ορισμένοι άνθρωποι που δεν γνώριζαν, στην απόγνωσή τους από τη φωτιά που τους κυνηγούσε, μπήκαν στις αυλές σπιτιών».
«Υπάρχουν προσβάσεις στην παραλία, δεν είναι κλεισμένη η παραλία. Το σημείο που έγινε η μεγάλη καταστροφή είναι ορθάνοιχτο. Απλά, έγινε λάθος εκτίμηση και από τους ανθρώπους της τροχαίας που τους έστειλαν από την παραλία και από τους ίδιους. Στο σημείο αυτό μπορείς να φτάσεις και με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, όχι μόνο με τα πόδια», πρόσθεσε ο κ. Μεγαγιάννης.
Επίσης, ο κ. Μεγαγιάννης δήλωσε ότι »αυτό που συνέβη τη Δευτέρα δεν έχει ξαναγίνει, δεν το έχω δει ξανά στη ζωή μου. Έβλεπες τη φωτιά στο ένα χιλιόμετρο και είχε φτάσει πίσω σου σε δευτερόλεπτα».

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το