Τοπικά

Δηλώσεις Μπέου για ύποπτες κινήσεις στο ταμείο ΔΕΥΑΜΒ

DSC00001

Οι καταγγελίες που είχε για ύποπτες κινήσεις στο ταμείο της ΔΕΥΑΜΒ, ήταν η αφορμή της σημερινής αιφνιδιαστικής “επίσκεψής” του δημάρχου Α. Μπέου στα γραφεία της Επιχείρησης, όπως εξήγησε ο ίδιος με δηλώσεις του πριν από λίγο. Ο κ. Μπέος ανέφερε οτι οι καταγγελίες αφορούν κακοδιαχείριση στην ταμειακή υπηρεσία με λογαριασμούς τους οποίους φέρονται να πλήρωναν οι καταναλωτές, αλλά εξακολουθούσαν να παραμένουν χρεωμένοι. Οι καταγγελίες για τους λογαριασμούς αφορούν φυσικά πρόσωπα και εταιρείες. Ο δήμαρχος τόνισε οτι δεν μπορεί να προσδιορίσει το ποσό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνοιγμα 5.000 ευρώ.

Με μιάμιση ώρα καθυστέρηση άνοιξαν σήμερα τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ, δηλαδή στις 9 το πρωί αντί για τις 7:30, έπειτα από αιφνιδιαστική επίσκεψη του δημάρχου Αχ. Μπέου στα γραφεία της Επιχείρησης στις 6:30 το πρωϊ. Ο κ.Μπέος έφθασε στη ΔΕΥΑΜΒ συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του και ζήτησε από τους εργαζόμενους να μην επιτρέψουν την είσοδο στο καταναλωτικό κοινό για εξυπηρέτηση. Στη συνέχεια ζήτησε να ενημερωθεί για το κλείσιμο του ταμείου το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως και για άλλα οικονομικά στοιχεία της Επιχείρησης. Ο έλεγχος στο ταμείο της Παρασκευής ζητήθηκε για να διαπιστωθεί εάν το ταμειακό διαθέσιμο αντιστοιχούσε στα παραστατικά που κόπηκαν.

Μήνυση για τα Σφαγεία

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα στις 10:30 το πρωί ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος για την υπόθεση των Σφαγείων, με την οποία ζητάει να διερευνηθεί η ρευματοκλοπή από αθίγγανους της περιοχής Ξηριά και να αποδειχθεί από την εισαγγελική έρευνα εάν ο Δήμος πλήρωνε το ρεύμα και το νερό για λογαριασμό του ιδιώτη στον οποίο παραχωρήθηκαν τα Σφαγεία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το