Τοπικά

Καταγγελία: Τα καθυστερημένα δρομολόγια των τρένων Λάρισα – Βόλος, η φωτιά σε βαγόνι και εργαζόμενοι σε απόγνωση…

Την δυσαρέσκειά του εκφράζει με καταγγελία του στο onlarissa.gr, αναγνώστης, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με τα καθυστερημένα δρομολόγια του ΟΣΕ από Βόλο προς Λάρισα και αντιστρόφως, όπως επίσης και για την κατάργηση πρωινού δρομολογίου με αποτέλεσμα εργαζόμενοι να μην μπορούν να πηγαίνουν στην ώρα τους στις δουλειές τους μένοντας στην μία πόλη την ώρα που εργάζονται στην γειτονική.

Συγκεκριμένα στην καταγγελία του αναφέρει τα εξής:

«Απ’ ότι ενημερώθηκα εγώ και όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες σήμερα το πρωί (σ.σ. Κυριακή) το πρωινό τρένο από Βόλο προς Λάρισα στις 8.35 καταργείται.

Αυτό αφού το πρώτο τραίνο στις 6.00 έφυγε με καθυστέρηση 1.30 ώρας αφού άρπαξε φωτιά.

Σε μια μέρα που τα περισσότερα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά και οι εργαζόμενοι στη Λάρισα θέλουν να ταξιδέψουν για τη δουλειά τους είναι αναγκασμένοι να πάρουν το επόμενο δρομολόγιο στις 11.40, αν αυτό τελικά πραγματοποιηθεί.

Αυτό σε συνέχεια των ασταμάτητων καθημερινών καθυστερήσεων των νυχτερινων δρομολογίων από Λάρισα προς Βόλο, της τάξης της 1 με 2 ώρες, με αποτέλεσμα το τραίνο να φτάνει στο Βόλο αντί για για 23.30 στις 12.30 ή ακόμη στη 1.40 το ξημέρωμα, εξαιτίας καθυστέρησης των δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα.

Ο ΟΣΕ στην πόλη μας παρόλα αυτά συνεχίζει να διατηρεί προσωπικό συντήρησης, για συντηρήσεις που προφανώς δεν συμβαίνουν ποτέ».

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το