Κόσμος

Απίστευτο: Γυμνός άνδρας σφηνώθηκε στους τοίχους θεάτρου στην πολιτεία της Νέας Υόρκης – Τον απεγκλώβισαν πυροσβέστες μετά από δύο ημέρες

Μια απίστευτη οδύσσεια έζησε ένας άνδρας, που σφηνώθηκε γυμνός στους τοίχους ενός ιστορικού θεάτρου στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και παρέμεινε εγκλωβισμένος επί μέρες μέχρι που τον απεγκλώβισαν πυροσβέστες.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης Συρακιούζ, πέμπτης μεγαλύτερης σε πληθυσμό στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, δέχθηκε λίγο μετά τις 07:30 τοπική ώρα το πρωί της Παρασκευής ένα τηλεφώνημα για έναν άνδρα εγκλωβισμένο στους τοίχους του θεάτρου Landarmk.. Τις φωνές του και τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του για βοήθεια άκουσε ένας εργαζόμενος στο κέντρο Παραστατικών Τεχνών.

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο 39χρονος είχε μπει στο θέατρο την περασμένη Τρίτη ή την Τετάρτη. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να ανοίξουν μια τρύπα στον τοίχο του θεάτρου, που είχε εγκαινιαστεί το 1928, προκειμένου να περάσουν μέσα μια μικρή κάμερα οπτικών ινών. Αφού εντόπισαν το γυμνό άνδρα, άνοιξαν μεγαλύτερη τρύπα στο σοβά και τα τούβλα, και κατάφεραν να βγάλουν έξω τον άνδρα.

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή του θεάτρου ο άνδρας εθεάθη τις προηγούμενες ημές να περιφέρεται γύρω από το κτίριο αλλά οι υπάλληλοι θεώρησαν ότι είχε αποχωρήσει καθώς δεν τον έβλεπαν πια στην περιοχή. «Δεν ξέρω αν έμπαινε μέσα για να ζεσταθεί ή να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα», δήλωσε ο Μάικ Ινταλιέτα. Ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής της πόλης, Τζον Κέιν, είπε ότι ο άνδρας είχε συρθεί μέσα από ένα άνοιγμα στο κτίριο, όπου κρυβόταν επί δύο μέρες προτού πέσει σε κενό ανάμεσα σε δύο τοίχους στις ανδρικές τουαλέτες. Οι πυροσβέστες τον βρήκαν γυμνό και τον μετέφεραν σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς τραύματα, αλλά αφυδατωμένο και εξαντλημένο μετά την περιπέτειά του.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το