Ελλάδα

Καλλιθέα: Μπροστά στα εγγόνια της μαχαίρωσε την 30χρονη κόρη της

Μετά από έντονο καυγά μητέρας και κόρης, οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και τότε η μητέρα άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά της κόρης της, μπροστά στα έκπληκτα μάτια από τα εγγόνια της. Δεν είναι η πρώτη φορά που γινόταν καυγάς στην πολυκατοικία στην οδό Χίου, στην Καλλιθέα, όπως είπαν οι γείτονες.

Είχαν συνηθίσει ν’ ακούν έντονες λογομαχίες της 50χρονης μητέρας και της 30χρονης κόρης της, αλλά δεν περίμεναν ότι ο χθες, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ο άγριος καυγάς θα είχε αιματηρή κατάληξη.«Άκουσα φασαρία, φωνές στην είσοδο, βγήκα στο μπαλκόνι, είδα ασθενοφόρο και περιπολικό. Έμαθα από τους αστυνομικούς και είδα το μαχαίρι που κρατούσαν ότι η μητέρα μαχαίρωσε την κόρη της» είπε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μιλώντας στο Star.

Η 30χρονη, ομογενής από τη Ρωσία, είχε χωρίσει πρόσφατα και με τα δύο ανήλικα παιδιά της είχε μετακομίσει και ζούσε μαζί με την 50χρονη μητέρα της. Γύρω στις 5 χθες το απόγευμα λογομάχησε έντονα με τη μητέρα της. Κάποια στιγμή τα πνεύματα ξέφυγαν, την όρμηξε και την τραυμάτισε στο πρόσωπο. Και τότε ήταν που η 50χρονη έχασε τον έλεγχο και αφού άρπαξε το μαχαίρι του ψωμιού το κάρφωσε στην κοιλιά της κόρη της. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια δύο παιδιά, αφού όλα τα είδαν τα εγγονάκια της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μόλις η μητέρα μαχαίρωσε την κόρη αμέσως ειδοποίησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όταν ο διασώστης μπήκε στο σπίτι κάλεσε αμέσως την αστυνομία καθώς διαπίστωσε ότι η κόρη ήταν μαχαιρωμένη στην κοιλιά. Η 30χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό. Όπως είπαν οι γείτονες στο Star, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 50χρονη μητέρα της είχε βγει εκτός εαυτού και είχε μαχαιρώσει το ίδιο της το σπλάχνο. «Άκουσα ότι είχαν πολλές προστριβές και την είχε μαχαιρώσει ξανά εδώ στην είσοδο» όπως είπε μια γειτόνισσα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το