Ελλάδα

Εισαγγελική παρέμβαση για την απειλή δηλητηρίασης προϊόντων γνωστών εταιριών

Στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα μπαίνει πλέον η υπόθεση με τις απειλές για δηλητηρίαση συγκεκριμένων προϊόντων γνωστών εταιρειών.

Συγκεκριμένα, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας μετά το προειδοποιητικό μήνυμα για επαπειλούμενη δηλητηρίαση συγκεκριμένων προϊόντων διέταξε προκαταρκτική εξέταση. Από την έρευνα αυτή που θα διενεργήσει η Εισαγγελέας Χάιδω Ζούγρη θα διαπιστωθεί βεβαίως και εάν προκύπτουν ενδείξεις διάπραξης του αδικήματος σε βαθμό κακουργήματος για δηλητηρίαση τροφίμων. Το απειλητικό e mail που προειδοποιούσε για επιμόλυνση των τροφίμων και το οποίο εστάλη στον Τύπο ενώ παράλληλα, αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις – Πράξη 2η (Προειδοποιητικό μήνυμα)» βρίσκεται επίσης στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και γίνεται εκτενής έρευνα από τις αρμόδιες Αρχές.

Μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφορικά με κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και αφορά σε επαπειλούμενη επιμόλυνση συγκεκριμένων προϊόντων οι εταιρίες Coca-Cola, Nestlé, Unilever και ΔΕΛΤΑ μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, προχωρούν άμεσα σε προληπτική απομάκρυνση των παρακάτω προϊόντων από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική:

Hellmann’s Caesar Salad Dressing (πλαστικό μπουκάλι 235 ml)
Pummaro «κλασικό» και «πιο συμπυκνωμένο» (χάρτινη συσκευασία των 500g και 520g αντίστοιχα)
Nestea Ice Tea Ροδάκινο (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη)
Nestea Ice Tea Λεμόνι (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη)
Coca-Cola Light (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη)
ΔΕΛΤΑ Φρέσκο Γάλα πλήρες 1 λίτρου (χάρτινη συσκευασία/μπλε χρώμα)

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το