Τοπικά

Ιωάννης Σακκόπουλος: “Η λύση μπορεί να έρθει μόνο από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Σοσιαλδημοκρατία”

“Χρειαζόμαστε πολιτικές και πολιτικούς που θα κάνουν την Ευρώπη μας, Ευρώπη των λαών” τονίζει σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις ευρωεκλογές ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας Ιωάννης Σακκόπουλος ενώ καλεί τους πολίτες να στηρίξουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το κόμμα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και να ψηφίσουν το Κίνημα Αλλαγής.

Η ανακοίνωση του κ. Σακκόπουλου:

“Η Ευρώπη στέκεται ανήσυχη απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς και του λαϊκισμού. Διαπραγματεύεται ένα brexit που δεν επιθυμεί. Δέχεται τις προειδοποιητικές βολές ενός εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Κίνας και μίας ενδεχόμενης νέας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης η οποία πιθανόν να πλήξει ανεπανόρθωτα την Ευρώπη και τη χώρα μας αν δεν πάρει τα μέτρα της. Απέναντι σε όλα αυτά οι νεοφιλελεύθεροι στην Ελλάδα (Ν. Δ) και την Ευρώπη μιλούν για συνέχιση της λιτότητας, συντήρηση των δημοσιονομικών πλεονασμάτων και τη μείωση του κοινωνικού κράτους. Η Ευρωπαϊκή Αριστερά ουσιαστικά δεν υφίσταται, δεν έχει ενιαία φωνή, δεν παίρνει θέση και αυξάνει το πρόβλημα προβάλλοντας τον αντισυστημικό της χαρακτήρα.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο εκπρόσωπος της στην Ελλάδα, ο Τσίπρας προτρέπει τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν στη κάλπη την, όπως αποκαλεί, 13η σύνταξη, ένα επίδομα που τονώνει μεν την κατανάλωση δεν δίνει όμως καμία προστιθέμενη αξία στην πραγματική Οικονομία. Χρειαζόμαστε πολιτικές και πολιτικούς που θα μας φέρουν μπροστά από τις εξελίξεις. Χρειαζόμαστε πολιτικές και πολιτικούς που θα κάνουν την Ευρώπη μας, Ευρώπη των λαών. Γίνεται κατανοητό ότι η λύση μπορεί να έρθει μόνο από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Σοσιαλδημοκρατία. Για αυτό, στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε στην Ελλάδα και την Ευρώπη το κόμμα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Ψηφίζουμε το Κίνημα Αλλαγής. Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το